És vajon Jézus az Einstein mellett az asztalnál ülő, magát éppen "hanyatdobni" készülő figura lenne? Mert én más rá utaló figurát nem fedeztem fel eddig a gyülekezetben.
Indiana Jones :)
vagyis Lucky Luke :D
Jezus meg nem hiszem, hogy ilyen csini masnit hordott, es ennyire vagottak lettek volna a szemei!
És vajon Jézus az Einstein mellett az asztalnál ülő, magát éppen "hanyatdobni" készülő figura lenne?
Indiana Jones :)
vagyis Lucky Luke :D
Jezus meg nem hiszem, hogy ilyen csini masnit hordott, es ennyire vagottak lettek volna a szemei!
Szerintem egészenbiztos Jézus. Nem egy jól sikerült rajz róla, a kép közepén van, körülötte senki más, csak Mózes. Ráadásul őt biztos nem hagyná ki az alkotó a képről.
És ki az a kis huncut aki az asztal alól szinyel?
Egyébként figyeltétek mi megy a tv-ben? Durva!
Hat szerintem Jezus nem illene erre a kepre, ezek az emberek bizonyitottan eltek! Most akkor szerepelhetne Zeusz, vagy eppen Herkules, Poszeidon, Thor is a kepen! :)
A jobb felso sarokban a karzaton baberkoszoruval a fejen, jellegzetesen nagy orral, felprofilbol Matyas kiraly lenne?
A masik amin gondolkodam, hogy a Napoleon elott allo enyhen szakadt ur ki lehet...???
Szerintem egészenbiztos Jézus. Nem egy jól sikerült rajz róla, a kép közepén van, körülötte senki más, csak Mózes. Ráadásul őt biztos nem hagyná ki az alkotó a képről.
Vagyis megis lehet, hogy Mozes, mert a teve hatan Jasser Arafat ul... Nade akkor a kos, a kutya, a teve es a szitakotok lennenek a zsidok?
Én Ábrahámra tippeltem. De annyi állat van körülötte, hogy tényleg Noé lehet.