Póker Fórum Archívum > Minden más > 100 híres ember egy képen

Vika
Válasz Vika kommentjére
2008. szept. 16. 18:48

És vajon Jézus az Einstein mellett az asztalnál ülő, magát éppen "hanyatdobni" készülő figura lenne? Mert én más rá utaló figurát nem fedeztem fel eddig a gyülekezetben.

Zsipali
Válasz Vika kommentjére
2008. szept. 16. 19:32

Indiana Jones :)
vagyis Lucky Luke :D
Jezus meg nem hiszem, hogy ilyen csini masnit hordott, es ennyire vagottak lettek volna a szemei!

mrweg
Válasz Vika kommentjére
2008. szept. 16. 19:48

És vajon Jézus az Einstein mellett az asztalnál ülő, magát éppen "hanyatdobni" készülő figura lenne?

Először én is arra gondoltam. De az valami hippi deliriumban.

Vika
Válasz Zsipali kommentjére
2008. szept. 16. 19:52

Indiana Jones :)
vagyis Lucky Luke :D
Jezus meg nem hiszem, hogy ilyen csini masnit hordott, es ennyire vagottak lettek volna a szemei!

Nekem is Indy volt az első gondolatom a kalap és a szerelés miatt, de ha ez Harrison Ford alakja akar lenni, akkor piszok rosszul sikerült a rajz. ;)

Akkor viszont Jézus lemaradt. Nem vagyok különösképpen vallásos, de azért mégis fura lenne, ha egy ilyen képről pont őt felejtenék le.

Tweeny
Válasz Vika kommentjére
2008. szept. 16. 19:56

Szerintem egészenbiztos Jézus. Nem egy jól sikerült rajz róla, a kép közepén van, körülötte senki más, csak Mózes. Ráadásul őt biztos nem hagyná ki az alkotó a képről.

mrweg
Válasz Vika kommentjére
2008. szept. 16. 19:58

És ki az a kis huncut aki az asztal alól szinyel?
Egyébként figyeltétek mi megy a tv-ben? Durva!

Zsipali
Válasz Vika kommentjére
2008. szept. 16. 20:00

Hat szerintem Jezus nem illene erre a kepre, ezek az emberek bizonyitottan eltek! Most akkor szerepelhetne Zeusz, vagy eppen Herkules, Poszeidon, Thor is a kepen! :)

A jobb felso sarokban a karzaton baberkoszoruval a fejen, jellegzetesen nagy orral, felprofilbol Matyas kiraly lenne?
A masik amin gondolkodam, hogy a Napoleon elott allo enyhen szakadt ur ki lehet...???

Zsipali
Válasz Tweeny kommentjére
2008. szept. 16. 20:02

Szerintem egészenbiztos Jézus. Nem egy jól sikerült rajz róla, a kép közepén van, körülötte senki más, csak Mózes. Ráadásul őt biztos nem hagyná ki az alkotó a képről.

Szerintem az a Mozes inkabb Noe, vagy en tevedek?

Zsipali
2008. szept. 16. 20:07

Vagyis megis lehet, hogy Mozes, mert a teve hatan Jasser Arafat ul... Nade akkor a kos, a kutya, a teve es a szitakotok lennenek a zsidok?

mrweg
2008. szept. 16. 20:18

Én Ábrahámra tippeltem. De annyi állat van körülötte, hogy tényleg Noé lehet.

Élő ügyfélszolgálat