zsjozsef
Válasz ceewyl kommentjére
2008. szept. 16. 23:00
Szerintem ő inkább Ceasar.
Szerintem is.
Akit Jézusnak véltek, az tutira nem ő. Valami keleti alak lehet azzal a masnival a fején. Lehet hogy ciki, de nem tudom, ki.
Jópár szereplőről fogalmam sincs. :S Jó kép!
ceewyl
Válasz zsjozsef kommentjére
2008. szept. 16. 23:09
Az szerintem Konfucius, nem pedig Jézus.
BaLa
Válasz Vika kommentjére
2008. szept. 16. 23:25
Ha csak nem magyar rajzolta, akkor biztosan nem Mátyás az. A világtörténelemben nem olyan jelentős szereplő ő megítélésem szerint, hogy egy ilyen százas képen megjelenjen.
Mátyás uralkodása alatt a Magyar Királyság ott volt az európai top3-ban szinte minden tekintetben és ezáltal befolyása is volt rendesen. :)
Szerintem elképzelhető, hogy Mátyás szerepel a képen. Mindenesetre Cézárra szerintem nem hasonlít.:)
Vika
Válasz BaLa kommentjére
2008. szept. 16. 23:32
Mátyás uralkodása alatt a Magyar Királyság ott volt az európai top3-ban szinte minden tekintetben és ezáltal befolyása is volt rendesen. :)
Szerintem elképzelhető, hogy Mátyás szerepel a képen. Mindenesetre Cézárra szerintem nem hasonlít.:)
Ezzel én is tisztában vagyok, de ez még nem teszi őt a "top100" tagjává, bármilyen elfogultak is vagyunk vele magyarként. Ha ő megjelenik ezen a képen, akkor még 30 másik híres uralkodó megjelenhetne szerte Európából.
ceewyl
Válasz BaLa kommentjére
2008. szept. 16. 23:39
Szerintem Ceasernak helye van a képen, és csak az az alak hasonlít rá (az Asterixben is nagy orra és babérkoszorúja volt :) ).
Vika
2008. szept. 16. 23:43
Szerintem ő inkább Ceasar.
Nekem is eszembe jutott először, de rá nem is nagyon hasonlít, ráadásul neki inkább egy pergament kellene a kezében tartania, nem pedig egy modern formájú könyvet.
Vika
2008. szept. 16. 23:44
Szerintem Ceasernak helye van a képen, és csak az az alak hasonlít rá (az Asterixben is nagy orra és babérkoszorúja volt :) ).
:) Mondjuk az is igaz, hogy meglepő lenne, ha pont ő nem szerepelne a képen.
Vika
Válasz Vika kommentjére
2008. szept. 16. 23:51
Hasonlítani arcra még leginkább az Arafat mellett álló üveges (mint a római kori szobroké) tekintetű alak hasonlít Ceasarra, ott viszont a szerelés nem nagyon stimmel.
Kenny
Válasz Vika kommentjére
2008. szept. 16. 23:58
Érdekes, hogy a kínaiak 110m-es gátfutója ott virít a 12:88-as idejével a pólóján. Azért őt nem sorolnám ebbe a társaságba...