lecso, vajon Németországot olyan felfogással építették, mint amit Te közvetítesz? Vagy legyen minden olyan itt is, mint ott, de csinálják mások, Te pedig majd megköszönöd? Hogy van ez?!
Ez tévedés, a nyugdíjukat nem az anno saját befizetett pénzükből (+kamatok) kapják, hanem abból amit az aktuális munkaadói/munkavállalói réteg befizet.
Az hogy ez miért van így, ne tőlem.. meg szerintem ne itt.
lecso, vajon Németországot olyan felfogással építették, mint amit Te közvetítesz? Vagy legyen minden olyan itt is, mint ott, de csinálják mások, Te pedig majd megköszönöd? Hogy van ez?!
Tudom hogyan működik ez a felosztó-kirovó nyugdíjrendszer, ezért nem fizetek be ha meg lehet oldani.
Ha viszont tévedés, akkor kérdezz meg most pár nyugdíjas ismerősödet,h amikor ők aktívan dolgoztak, mit mondtak nekik a nyugdíjukról.
Elfogadom egyébként amit mondasz és ahogy élsz. Azt gondolom azonban, hogy így viszont semmilyen erkölcsi alapod nincs a bírálatra! A kritika és a semmittevés a legrosszabb párosítás. Valahol még egyet is értek veled, de úgy érzem azzal, hogy én mégis igyekszem megtenni azt, hogy jusson az ország egyről a kettőre, így nyugodt szívvel kérem számon a kormányon amit tesz, vagy éppen nem tesz.
Sokak szemében én vagyok a balek, ami elképzelhető, hogy úgy van és én is sokat gondolkozom rajta. Egyelőre úgy vagyok vele, hogy tartok a sodrással és így próbálok a legjobban érvényesülni (szerencsére sikerül), mintsem pisálok a széllel szemben és csodálkozom, hogy nem az igazi.
kicsit elkanyarodtatok a témától :)
Elfogadom egyébként amit mondasz és ahogy élsz. Azt gondolom azonban, hogy így viszont semmilyen erkölcsi alapod nincs a bírálatra! A kritika és a semmittevés a legrosszabb párosítás. Valahol még egyet is értek veled, de úgy érzem azzal, hogy én mégis igyekszem megtenni azt, hogy jusson az ország egyről a kettőre, így nyugodt szívvel kérem számon a kormányon amit tesz, vagy éppen nem tesz.
Sokak szemében én vagyok a balek, ami elképzelhető, hogy úgy van és én is sokat gondolkozom rajta. Egyelőre úgy vagyok vele, hogy tartok a sodrással és így próbálok a legjobban érvényesülni (szerencsére sikerül), mintsem pisálok a széllel szemben és csodálkozom, hogy nem az igazi.
"betartom a törvényeket, és még soha sem ártottam senkinek"
Azért ez így ebben a formában nem igaz. De önigazolásból mindenképpen jelesre vizsgáztál.
Lecso, nem èrtek veled egyet mindenben, de le a kalappal a kommunikàciòd előtt, hogy mìg legtöbben vadul tàmadnak, mocskolnak, Te vègig normàlis hangnemben, èrvelve vitàzol. Az ellenzèk nagy rèszèről ez nem mondhatò el.
"betartom a törvényeket, és még soha sem ártottam senkinek"
Azért ez így ebben a formában nem igaz.