Elnézést a kifejezésért de egy "ócska" pókerest, a havi 3-4-500.k HUF keresetével adócsalónak nevezni olyan túlzás mint a magyar labdarúgó válogatottat profi focistáknak.
Lecso: úgy látom elég rendesen beletapostál egy csomó ember lelkébe. Szerintem legtöbbeknek nem az a gondja veled, hogy nem fizeted be az évi x. forint adódat, hanem hogy azt csinálod amit szeretsz és még meg is élsz belőle, míg akik erre képtelenek azok kénytelenek gürizni mint állat, meg még adót is fizetni.
Azért ez a póker utáni adózás sem egy egyszerű dolog,ezt azért ne felejtsük el!
Ugyanakkor megnyugtatlak, hogy amennyiben adót csalnék, akár úgy, hogy nem kérnék számlát a hentesnél, akár úgy hogy nem vallanám be a pókeres nyereményeimet, akkor veled ellentétben, én nem hazudnék magamnak, hanem pontosan tudnám, hogy amit csinálok az társadalmilag káros és egy piti csalás, attól függetlenül, hogy az nekem személy szerint mondjuk pozitív, de a hozott döntésnek felvállalnám mind a pozitív mind a negatív töltetét.
Érdemes megnézni!
[video=youtube;jfozjZix64Q]http://www.youtube.com/watch?v=jfozjZix64Q[/video]
lolz
szokásos Bogár profos színvonal
félművelt emberek apostolai
nem kell bedőlni annak hogyha vkinek ott a dr. a neve előtt az nem beszélhet hülyeségeket:)
Érdeklődnék, hogy valaki tud e olyan államról Anglián kívül, ahol nem kell adózni hivatalosan az online poker jövedelemből?
Azt hiszem Németországban, ha EU licenszel működő oldalról van szó nem kell a nyeremény után adózni. Meg ugye elméletileg az új magyar törvény szerint ha van itthoni licensz akkor itthon sem kell. Csak ugye még a kutya se kérte ki a magyar licenszt. :D
Érdeklődnék, hogy valaki tud e olyan államról Anglián kívül, ahol nem kell adózni hivatalosan az online poker jövedelemből?
Azt hiszem Németországban, ha EU licenszel működő oldalról van szó nem kell a nyeremény után adózni. Meg ugye elméletileg az új magyar törvény szerint ha van itthoni licensz akkor itthon sem kell. Csak ugye még a kutya se kérte ki a magyar licenszt. :D
van egy olyan érzésem ,hogy ha nem is vesznek licenszet még jövőre nem fog változni semmi...