Póker Fórum Archívum > Minden más > Akadémiás balatoni mókázás powered by RedKings

vw TDI
Válasz medgypeti kommentjére
2009. júl. 3. 22:12

Ikszdééé...Hát az komoly, ha elfelejted, hogy akad egy családi nyaraló:D

Jolvanmár dehát a velenceitó ,nem a balaton lol..................amugy már mondtam halkan 1-2 embernek darklol,taki,arcsen...gondoltam majd kiirom valamikor ,ha elengednek szabira mán végre....

medgypeti
Válasz vw TDI kommentjére
2009. júl. 3. 22:14

Jolvanmár dehát a velenceitó ,nem a balaton lol..................amugy már mondtam halkan 1-2 embernek darklol,taki,arcsen...gondoltam majd kiirom valamikor ,ha elengednek szabira mán végre....

Amúgy itt hány emberke férne el kb.?

vw TDI
Válasz medgypeti kommentjére
2009. júl. 3. 22:16

Amúgy itt hány emberke férne el kb.?

hát 10 biztos megoldható mert nemcsak a ház van..........

titcar
2009. júl. 3. 22:25

hát 10 biztos megoldható mert nemcsak a ház van..........

te vagy a mi emberünk, céges vityilló, családi nyaraló... mit relytegetsz még? :D

amugy ofc mennék, ha semmi speciális nem jönne közbe :) sztem ilyen 4-5 nap lenne ideális, akárhol akármi lesz :) (1 hétvége kevés azért :)) )
nekem nincs messze a balcsi, szóval mind1, hogy hol, mondjuk az északi part kicsit suxabb odajutásból, de nem panaszkodok azért :D

vw TDI
Válasz titcar kommentjére
2009. júl. 3. 22:28

Jővőhéten csinálok képeket,és blogbejegyzés keretében, fényképekkel.........majd a teraszra odaűltetek 1-2 monkinics csajt...mint tartozék....

titcar
2009. júl. 3. 22:33

Jővőhéten csinálok képeket,és blogbejegyzés keretében, fényképekkel.........majd a teraszra odaűltetek 1-2 monkinics csajt...mint tartozék....

azokat inkább akkor hívd, ha mi is ott leszünk :D (vagy magadnak akarod? :D)

vw TDI
Válasz titcar kommentjére
2009. júl. 3. 22:37

azokat inkább akkor hívd, ha mi is ott leszünk :D (vagy magadnak akarod? :D)

Nemvagyok féltékeny, van a parton elég sellő ilyenkor.......... még sok is.

vinczesz
2009. júl. 4. 0:50

Ha ráérek akkor egy hétvége erejéig én is csatlakoznék.

Admin
Válasz vinczesz kommentjére
2009. júl. 4. 7:34

Sziasztok,

nekünk is nagyon megtetszett ez az ötlet és szeretnénk mi is bekapcsolódni a szervezésbe. Mi a Balatonra szavazunk, és a szervezést is vállaljuk (keresünk apartmant, amint kiderül, hogy hányan vennének még ezen részt és mikor).

Ahogy látjuk, a legtöbben az egy hétvégés verziót támogatják, ezzel mi is így vagyunk.

Polacheck
Válasz Admin kommentjére
2009. júl. 4. 7:50

Egy hétvégés normális körülmények közötti (értsd nem sátras) verzióban én is benne lennék a párommal. Programoknak versenyeket és hasonlókat terveztek?

Élő ügyfélszolgálat