Nekem sem jó, Görögben leszek 20.-tól..
Nekem sem jó, Görögben leszek 20.-tól..
tegyük át karácsonyra akkor, és megyünk korcsolyázni meg lék horgászni :D
Na van akkor már valami konkrét időpont?Mert már jó lenne szervezni az augusztusomat.
Na van akkor már valami konkrét időpont?Mert már jó lenne szervezni az augusztusomat.
Jelenleg mi es két közvetítő is keresi a szállásunkat. Az augusztus 14-16-ig időpont nagyon nehézkes 30-40 fő számára. Még közel sem biztos, hogy arra az időpontra lesz megfelelő szállás, de rajta vagyunk, ha nem lesz, akkor kénytelenek leszünk csúsztatni egy másik hétvégére. Ez a következő 2 napban kiderül.
Egy jó hírrel viszont tudunk szolgálni sikerült megnyerni egy pókertermet a kiruccanásunk szponzorációjára. Szóval számíthattok egy két meglepetésre. :)
Egy jó hírrel viszont tudunk szolgálni sikerült megnyerni egy pókertermet a kiruccanásunk szponzorációjára. Szóval számíthattok egy két meglepetésre. :)
Ez a topikcím egyébként: "Akadémiás balatoni mókázás" csak szerintem hangzik úgy, mint valami meleg társkereső szájt találkozója? :D
----
Zehy azt mondta nem merem beírni :D
Ez a topikcím egyébként: "Akadémiás balatoni mókázás" csak szerintem hangzik úgy, mint valami meleg társkereső szájt találkozója? :D
----
Zehy azt mondta nem merem beírni :D
Hívhatjuk Akadémiás balatoni huncutkodásnak is:D