aki forron szereti ...
annak itt a helye ausztraliaban, 40 fok van nalam, a keleti parton, delen meg melegebb....nagyon komoly....
annak itt a helye ausztraliaban, 40 fok van nalam, a keleti parton, delen meg melegebb....nagyon komoly....
ezért érdemes volt topicot nyitni :D
csak valakivel meg akartam osztani az "elvezetet"...
egyebkent meleg mindenhol van...de itt a zizi ausztralok meg ilyen "ki el tul egy szivrohamot" versenyeket s rendeznek amikor ilyen vak meleg van... Meg kell inni egy 200ml es sort, felkapni egy rekesz sort ( 24X, 330ml) szaladni vele vagy 10 metert, meginni egy masik sort es vissza 10 metert... aki nyer ( aki eletben marad) az kap egy adag sort a haverjaival..
Pedig a cím alapján azt hittem, hogy Chubby nyitotta :D
az álmaim között szerepel,hogy Ausztráliába költözzek,igaz,hogy szinte semmit nem tudok a helyi viszonyokról,viszont mindig meleg van,és sztem durva jó hely lehet.. :D
az álmaim között szerepel,hogy Ausztráliába költözzek,igaz,hogy szinte semmit nem tudok a helyi viszonyokról,viszont mindig meleg van,és sztem durva jó hely lehet.. :D
GUS: PÜ ment..
Skandinav orszagok kivetelevel voltam mindenhol Europaban, eltoltottem szinte mindenhol 1 hetet legalabb, itt magasan konnyebb az elet mint barhol mashol ahol valaha is voltam..
Hát biztos meg tud élni. Csak közép ausziba menj. Elképzelem amikor felhívnak, hogy kell egykis masszírozás. Ahol a legközelebbi szomszéd is 500 km re van.:)