Póker Fórum Archívum > Minden más > aki forron szereti ...

Fior
Válasz japmark kommentjére
2009. febr. 5. 11:58

ha egyáltalán közép ausztráliában van élő ember.. :D sidney-re gondoltam,vagy melbourne..de még új-zéland is számításba jön,állítólag rohadt jó hely.

Gus
Válasz Fior kommentjére
2009. febr. 11. 22:35

auszin belül hol élsz?mit melózol?egy gyógymasszőr meg tudna ott élni?:D

Keleti parton elek egy 55 ezres kisvarosban, Sydney es Brisbane kozott feluton.
Sajat cegem van, fapadlot, parkettat rakunk, csiszolunk, de egy eve csak "costum made" melokat csinalunk... kevesebb melo, tobb penzert..

gyogymasszor ? szerintem mindenbol meg lehet itt elni ,foleg Sydneyben, de ha magadnak akarod csinalni, akkor keszulj fel 2-3 ev nehez kezdetre..

japmark
Válasz Gus kommentjére
2009. febr. 11. 22:43

hát most eléggé nagy tűz van felétek

Fior
Válasz Gus kommentjére
2009. febr. 12. 2:27

Keleti parton elek egy 55 ezres kisvarosban, Sydney es Brisbane kozott feluton.
Sajat cegem van, fapadlot, parkettat rakunk, csiszolunk, de egy eve csak "costum made" melokat csinalunk... kevesebb melo, tobb penzert..

gyogymasszor ? szerintem mindenbol meg lehet itt elni ,foleg Sydneyben, de ha magadnak akarod csinalni, akkor keszulj fel 2-3 ev nehez kezdetre..

nem feltétlenül magamnak csinálnám,ott sztem egy kötött munkahelyen is kellemesen meg tudnék élni,csak ugye legyen munkahely..meg szívesen elmennék később egyetemre is tanulni..
amúgy ha jól tudom elég macerás vízumot szerezni ausztráliába.

durva az erdőtűz ami most ott pusztít,remélem elkapják a gyújtogatókat..a kivégzés lenne a minimum amit érdemelnek.

Gus
Válasz Fior kommentjére
2009. febr. 12. 5:42

lent , delen Victoria allamban meg kuzdenek mindig a tuzzel, de a nehezen allitolag mar tul vannak, nincs 40+ meleg meg nincs olyan nagy szel..

Élő ügyfélszolgálat