Póker Fórum Archívum > Minden más > aki forron szereti ...

Gus
2009. jan. 30. 7:28

aki forron szereti ...

annak itt a helye ausztraliaban, 40 fok van nalam, a keleti parton, delen meg melegebb....nagyon komoly....

titcar
Válasz Gus kommentjére
2009. jan. 30. 7:54

annak itt a helye ausztraliaban, 40 fok van nalam, a keleti parton, delen meg melegebb....nagyon komoly....

ezért érdemes volt topicot nyitni :D

Gus
Válasz titcar kommentjére
2009. jan. 30. 8:15

ezért érdemes volt topicot nyitni :D

csak valakivel meg akartam osztani az "elvezetet"...

egyebkent meleg mindenhol van...de itt a zizi ausztralok meg ilyen "ki el tul egy szivrohamot" versenyeket s rendeznek amikor ilyen vak meleg van... Meg kell inni egy 200ml es sort, felkapni egy rekesz sort ( 24X, 330ml) szaladni vele vagy 10 metert, meginni egy masik sort es vissza 10 metert... aki nyer ( aki eletben marad) az kap egy adag sort a haverjaival..

chubbyhun
Válasz Gus kommentjére
2009. jan. 30. 8:47

csak valakivel meg akartam osztani az "elvezetet"...

egyebkent meleg mindenhol van...de itt a zizi ausztralok meg ilyen "ki el tul egy szivrohamot" versenyeket s rendeznek amikor ilyen vak meleg van... Meg kell inni egy 200ml es sort, felkapni egy rekesz sort ( 24X, 330ml) szaladni vele vagy 10 metert, meginni egy masik sort es vissza 10 metert... aki nyer ( aki eletben marad) az kap egy adag sort a haverjaival..

Ha itt rendeznék, akkor ugyanaz lenne a hatás, minusz tizben sört inni, rohangálni... :)

Polacheck
Válasz chubbyhun kommentjére
2009. jan. 30. 9:06

Pedig a cím alapján azt hittem, hogy Chubby nyitotta :D

Fior
Válasz Polacheck kommentjére
2009. febr. 4. 16:31

az álmaim között szerepel,hogy Ausztráliába költözzek,igaz,hogy szinte semmit nem tudok a helyi viszonyokról,viszont mindig meleg van,és sztem durva jó hely lehet.. :D

Gus
Válasz Fior kommentjére
2009. febr. 5. 10:36

az álmaim között szerepel,hogy Ausztráliába költözzek,igaz,hogy szinte semmit nem tudok a helyi viszonyokról,viszont mindig meleg van,és sztem durva jó hely lehet.. :D

Skandinav orszagok kivetelevel voltam mindenhol Europaban, eltoltottem szinte mindenhol 1 hetet legalabb, itt magasan konnyebb az elet mint barhol mashol ahol valaha is voltam..

psycho
Válasz Gus kommentjére
2009. febr. 5. 10:49

GUS: PÜ ment..

Fior
Válasz Gus kommentjére
2009. febr. 5. 10:53

Skandinav orszagok kivetelevel voltam mindenhol Europaban, eltoltottem szinte mindenhol 1 hetet legalabb, itt magasan konnyebb az elet mint barhol mashol ahol valaha is voltam..

auszin belül hol élsz?mit melózol?egy gyógymasszőr meg tudna ott élni?:D

japmark
Válasz Fior kommentjére
2009. febr. 5. 11:46

Hát biztos meg tud élni. Csak közép ausziba menj. Elképzelem amikor felhívnak, hogy kell egykis masszírozás. Ahol a legközelebbi szomszéd is 500 km re van.:)

Élő ügyfélszolgálat