ezt nem értem annyira, lehet én fogalmaztam félreérthetően az eredeti válaszban.
Mi a különbség a fish és a donk között? Mikor és kikre használjuk egyiket és másikat?
Azt írtad, hogy 50%-al lenne több. A mostani nyereményed nem 100%-al lenne több, ha nem kéne odaadnod a bruttó felét? :)
Egyébként jó ez kérdez-felelek dolog nagyon, érdekes olvasni a frappáns válaszokat.
Ha a teflonhoz semmi nem tapad oda, akkor hogy ragasztják rá a serpenyőre?
sziasztok nekem az lenne a kérdésem hogy egy turbó rebuy tornán meddig érdemes rebuyolni? kb 30 perc elteltével 10-13 bb-ért rebuyolsz..(és ez dupla reb)
próbálkoztam már egy másik topicba is de még nem kaptam választ..
köszi
Komolyan erre használjátok fel ezt a hetet? Egy ideig mókás volt de...
Mikor érdemes nevezni egy latereg-es versenyre? Rögtön az elején? Esetleg a 2-3 vakszinten vagy a latereg vége felé?
Te mikor szoktál?
Mikor érdemes nevezni egy latereg-es versenyre? Rögtön az elején? Esetleg a 2-3 vakszinten vagy a latereg vége felé?
Te mikor szoktál?
Ez a verseny struktúrájától függ.
és bocs a komolyságért :(
Íme egy komoly, pókeres kérdés: miért van az hogy a blogodban (meg a legtöbb pókeres blogban is) a tizespárt TT-nek jelölöd, miközben az ötöspárt nem ÖÖ-nek? Nem lenne sokkal jobb akkor minden számot kezdőbetűvel jelölni? hisz mennyivel jobb lenne a "nálam 33, nála 77" helyett "nálam HáHá, nála HeHe"