Ha megkérdezném hogy lennél-e a szexrabszolgám, akkor ugyanúgy válaszolnál rá mint erre a kérdésre?
Ha megkérdezném hogy lennél-e a szexrabszolgám, akkor ugyanúgy válaszolnál rá mint erre a kérdésre?
50%-kal, csak nem tudom mi finanszírozná minusz 10Ks bukóimat. :)
Nekem fizeti az önkormányzat, csak be kellett menni, és kitölteni egy papírt.
Felteszem ezt a kérdést bár tudom, hogy necces de kérlek válaszold meg.
Hogyan tudja a profi pókeres a több ezer dolláros havi keresetét "legalizálni"? Simán beteszed a bankba? Mert annak semmi értelme, hogy otthon pihenjen az asztalon. Vagy vannak más lehetőségek is amiről mi nem tudunk? Mit javasolsz olyannak, aki mondjuk havi 2k$-t keres, azaz 1000$ megtakarítása marad/hó?
Hogyan van pl TB-d és nyugdíjjárulékod?
Szerinted a nagy prók, akik mondjuk keresnek havi 10.000 dollárt azok ezt hogyan oldják meg? Biztosan mozogsz ilyen körökben is.
Köszi!
LOL, véletlenül elgördültem a két olvasás között, és úgy olvastam, hogy Krono erre válaszolt. Mondom wtf :D:P
Felteszem ezt a kérdést bár tudom, hogy necces de kérlek válaszold meg.
Hogyan tudja a profi pókeres a több ezer dolláros havi keresetét "legalizálni"? Simán beteszed a bankba? Mert annak semmi értelme, hogy otthon pihenjen az asztalon. Vagy vannak más lehetőségek is amiről mi nem tudunk? Mit javasolsz olyannak, aki mondjuk havi 2k$-t keres, azaz 1000$ megtakarítása marad/hó?
Hogyan van pl TB-d és nyugdíjjárulékod?
Szerinted a nagy prók, akik mondjuk keresnek havi 10.000 dollárt azok ezt hogyan oldják meg? Biztosan mozogsz ilyen körökben is.
Köszi!
Hát, le a kalappal, hogy eddig minden hülye kérdésre sikerült válaszolni :)
Szia Atish!
Milyen könyveket ajánlanál (online) MTT témában? Harringtont olvastam, meg az apestyles-pearljammer-rizen féle volume1-et. Hogy könnyebb legyen válaszolni, írok kicsit a játékomról: az alapokkal nagyjából tisztában vagyok, nem limpelek, figyelek a stackméretekre, nem raise-foldolok olyan stackek ellen amik könnyen visszatolhatják, rangekben gondolkozok, nem védek vakot marginális szituban, egyszóval igyekszem elkerülni a preflop balfaszkodást, viszont emiatt kicsit egysíkúnak érzem a játékomat, és úgy érzem magamtól nehezen tudok továbbfejlődni. Főképp olyan könyvre lenne szükségem ami jól körüljárja a 3betelés/4betelés témakörét, de persze nem baj ha olyanokat is ajánlsz amiben stackméretekről, push-fold játékról, és postflop finomságokról is van szó. Előre is köszi!
És még egy kérdés: miért van az, hogy Hellmuth 11 karkötőt nyert holdemben, miközben Ivey még egyet sem? PH ennyivel jobb volt mindenkinél még a boom előtt, Ivey meg ennyire leszarta a tornákat amikor hülyére nyerhette volna magát ékszerekkel, vagy csak szimplán ennyire nem jött ki neki a lépés soha?
1) Mi a legnagyobb score, amit szerinted el fogsz érni egy éven belül online MTT-kon?
25-30K :)
2) Mi a legnagyobb score, amivel elégedett lennél egy éven belül?
60K
3) SCOOP+miniFTOPS alatt a legnagyobb score jóslat?
egy 10Ks nagy örömet okozna
4) Miért csak ennyi? :)
szórás is a bitch
5) Mennyivel fogadnál a helyemben a saját csapatodra PLB-n? :p
ezt a draft előtt kérdezed? ne válogass be szegedieket, akkor rengeteget javulnak az esélyeitek :)
- hogy néz ki egy heti mtt schedule-öd?
- 180-as sng-ket grindelni miért rosszabb pl, mint sokezer fős versenyeket? kisebb variance-nek tűnik hasonló roival.