1. bár nem értek az MTT-hez de engem az érdekelne, volt/van-e olyan line amit "te találtál ki" és azóta is rendszeres alkalmazod. ha volt de abbahagytad akkor miért? mert általad elismert játékosok megmagyarázták a frankót vagy tapasztalati úton rájöttél hogy nem működik?
2. ha nem pókerrel foglalkoznál akkor dolgoznál inkább 8-4-ig vagy az önmegvalósítás más formáját alkalmaznád (szerintem a póker is az önmegvalósítás egy formája)
3. volt-e (ha igen mikor is mi) olyan pont a pókeres karriered során, amikor nagyon nagyot változott a hozzáállásod a játékhoz pozitív/negatív irányba.
4. minden barátod/közeli ismerősöd/családtagod tudja h miből keresed meg a napi betevőt? ha nem akkor mit mondasz nekik?
5. kedves feleséged mennyire van képben a pókerrel kapcsolatban? gondolok itt arra, hogy tudja-e mekkora swingeken mész keresztül. sokáig tartott neki elfogadni? (véletlenül sem akarok indiszkrét lenni az utolsó 2 kérdésnél, nagy általánosságban is elég válaszolnod, ha nem gond)
u.i.: remélem sok régi motoros követni fogja a példádat ezzel a wellel kapcsolatban
Ez a turbo, vagy a sima 180 fős?
Voltal katona?
Vallásos vagy?
Szereted a jéghokit?
Sportoltal versenyszerüen?
Metréged zte a kdesrét?
Szoktál rulletezni, vagy gépezni?
Legnagyobb prim szám?
Játék közben nézed a Valo Világot?
Tudod , hogy a válaszaidbol kielemeznek a regulárok?
Félsz a világvégétöl?
Mennyi az IQ - d?
turbo a 95%-a
1. bár nem értek az MTT-hez de engem az érdekelne, volt/van-e olyan line amit "te találtál ki" és azóta is rendszeres alkalmazod. ha volt de abbahagytad akkor miért? mert általad elismert játékosok megmagyarázták a frankót vagy tapasztalati úton rájöttél hogy nem működik?
nincs ilyen, mindent tanultam valakitől.ja de, 1 van talán, de lehet azt se én találtam ki csak már nem emlékszem kitől láttam :) de nem alkalmazom mert a főnököm a Dunának menne ha meglátná. :)
2. ha nem pókerrel foglalkoznál akkor dolgoznál inkább 8-4-ig vagy az önmegvalósítás más formáját alkalmaznád (szerintem a póker is az önmegvalósítás egy formája)
ezt nem értem, mint pl? festenék vagy fát faragnék? irodista lennék szerintem.
3. volt-e (ha igen mikor is mi) olyan pont a pókeres karriered során, amikor nagyon nagyot változott a hozzáállásod a játékhoz pozitív/negatív irányba.
volt már ilyen kérdés valahol korábban.
4. minden barátod/közeli ismerősöd/családtagod tudja h miből keresed meg a napi betevőt? ha nem akkor mit mondasz nekik?
sokan tudják, de sokan nem. kitaláltam egy fedősztorit ami passzol a végzettségemhez.
5. kedves feleséged mennyire van képben a pókerrel kapcsolatban? gondolok itt arra, hogy tudja-e mekkora swingeken mész keresztül. sokáig tartott neki elfogadni? (véletlenül sem akarok indiszkrét lenni az utolsó 2 kérdésnél, nagy általánosságban is elég válaszolnod, ha nem gond)
már akkor együtt voltunk mikor megismerkedtem a pókerrel, így belerázódott. a szórást ő se tudja kikapcsolni, de megértően bólogat mikor sírok neki.szerencsére látja az eredményeket is, így el tudja fogadni a munkámmal járó dolgokat :)
u.i.: remélem sok régi motoros követni fogja a példádat ezzel a wellel kapcsolatban
Voltal katona?
Vallásos vagy?
Szereted a jéghokit?
Sportoltal versenyszerüen?
Metréged zte a kdesrét?
Szoktál rulletezni, vagy gépezni?
Legnagyobb prim szám?
Játék közben nézed a Valo Világot?
Tudod , hogy a válaszaidbol kielemeznek a regulárok?
Félsz a világvégétöl?
Mennyi az IQ - d?
én konkrétan turbo mtt-kre gondoltam nem 180man sngkre, pl starson 7,5$ non gtd, az esti 11-es, 16,5-es, 9es fto, 3r2x, 13,5 KO... stb. de azért köszönöm a választ=)
https://poker-akademia.com/vBulletin/multi-table/2201-mit-csinaltatok-volna-mtt-235.html#post313403
Önnek mi a véleménye erről? :D
és apukájának?:D
https://poker-akademia.com/vBulletin/multi-table/2201-mit-csinaltatok-volna-mtt-235.html#post313403
Önnek mi a véleménye erről? :D
és apukájának?:D
Mi a végzettséged?