Jó film amelyikből az avatarod van? - ha igen, akkor mi a címe?:)
Online eventeken miért nem indulsz ReadElekkel? avagy nélküle:D
Szatellitezni szoktál nagyobb nevezési díjú versenyekre?
Tavaly ha jól emlékszem az egész év elég rosszul alakult számodra, szerencsére év végére fordult (én drukkoltam ;)), ezen a hatalmas lelki hullámvölgyön hogyan sikerült átlendülnöd, és mi adta a legtöbb segítséget?
és egy bónusz:
Miért pont piros Suzuki? :P
Jó film amelyikből az avatarod van? - ha igen, akkor mi a címe?:)
Online eventeken miért nem indulsz ReadElekkel? avagy nélküle:D
Szatellitezni szoktál nagyobb nevezési díjú versenyekre?
Tavaly ha jól emlékszem az egész év elég rosszul alakult számodra, szerencsére év végére fordult (én drukkoltam ;)), ezen a hatalmas lelki hullámvölgyön hogyan sikerült átlendülnöd, és mi adta a legtöbb segítséget?
és egy bónusz:
Miért pont piros Suzuki? :p
ezt hogy érted, hogy ReadElekkel?
barátok vagytok (vagy nem?:) ), Ő szokott indulni élő versenyeken, ezért gondoltam, hogy akkor vele mehetnél néha Te is, nem mindig csak a grind;)
ez a srác a világ legjobbja?
egy nap mondjuk egy 8-10 órás szessönnel hány tornát lehet lenyomni ezekből 8-12 asztalon? 40-50et? mert akkor ez ~5 év termése pihenőnap nélkül...de ha 100at akkor is 2+ év.
Itt a fórumon blogolt egy srác(sajnos a nevére nem emlékszem), ő ezeket tolta challenge keretein belül,és elég szépen nyert rajta. Mondjuk asszem ő valami 40-50 asztalon játszott :D
Itt a fórumon blogolt egy srác(sajnos a nevére nem emlékszem), ő ezeket tolta challenge keretein belül,és elég szépen nyert rajta. Mondjuk asszem ő valami 40-50 asztalon játszott :D
én is emlézektem rá és nem hagyott nyugodni, megkerestem. Rá gondoltál igaz?
Póker blogok / Cernunnos | Online poker, Rakeback, Póker bónusz
az live event nem online :)
az live event nem online :)
atish: BPO-n indulsz ősszel? (előreláthatólag)