Miben javultál a legtöbbet a coacholás óta?
Miben kellene még fejlődnöd?
Mit vennél asszonynak ha beütne a nagy score? (olvassa egyébként ezt?)
Miért nem tartod magad elég jónak?
Mit teszel az ügy érdekében?
Miben javultál a legtöbbet a coacholás óta?
Miben kellene még fejlődnöd?
Mit vennél asszonynak ha beütne a nagy score? (olvassa egyébként ezt?)
nekem úgy látom enm válaszoltál, hogy milyen körülmények közt mennél vissza "rendes" munkahelyre :(
nekem úgy látom enm válaszoltál, hogy milyen körülmények közt mennél vissza "rendes" munkahelyre :(
egy ilyen "well" topicnak elsősorban nem az oktatási funkciója a legfontosabb, az elején is írtam, hogy ehhez nem vagyok elég jó.
reméltem, hogy lesz egy-két dolog, ami esetleg szakmailag érdekes lehet, de az se zavart volna, ha csak személyes kérdéseket kapok.
nagyon reméltem, hogy én is előrébb jutok a kérdések által, és ez meg is történt.
az hogy valamit nem tudok kiszámolni nem azt jelenti hogy egy birs által vázolt szituban nem játszom jól.
Elképzelhetőnek tartod e, (és ha nem, miért), hogy Pápua-Új-Guinea Ausztráliáról vált le több millió évvel ezelőtt az alábbi képen jelzett elképzelés szerint?
A bekarikázott részt illesztjük a vízszintes vonalhoz, de a műszaki rajzon úgy gondolom minden értelemszerű.
Ha TT+ AQ+ -al ad allint az azt jelenti, hogy durván az esetek 1/3-ában dobni fog a pushra, viszont ha nálad van egy ász blocker akkor ez a szám már 42% körül lesz. Ezt is bele lehet számolni a képletbe, nem?
Tényleg ne értsetek félre,nem a tudásodat akartam megkérdőjelezni,az eredményeid magukért beszélnek,sry ha úgy tűnt!
A topikkal sincs bajom,sőt,nagyon tetszik és remélem hogy más is követi a példádat,jókat mosolyogtam néha.:)
Azért itt hoztam fel ezt a szakmai vs bulvár dolgot mert épp itt került elő egy ilyen kérdés.
Elképzelhetőnek tartod e, (és ha nem, miért), hogy Pápua-Új-Guinea Ausztráliáról vált le több millió évvel ezelőtt az alábbi képen jelzett elképzelés szerint?
A bekarikázott részt illesztjük a vízszintes vonalhoz, de a műszaki rajzon úgy gondolom minden értelemszerű.