Póker Fórum Archívum > Minden más > Alkalmazotti lét vs. póker

titcar
Válasz wilddrew kommentjére
2008. júl. 11. 11:48

Littlemage: a valódi cél az , hogy összepókeroljak annyi zsetont ami átsorol a befektető kategóriába :)

Littlemage
Válasz titcar kommentjére
2008. júl. 11. 11:57

Littlemage: a valódi cél az , hogy összepókeroljak annyi zsetont ami átsorol a befektető kategóriába :)

Úgy legyen, ;) amúgy persze, ha annyira beindulna aszekér, valami ilyesmi dolog a megfelelő alternatíva ;)

Vika
Válasz chubbyhun kommentjére
2008. júl. 11. 12:43

Vika: bocs, ha csúnyát írtam :) azért hasonlítottam a ruletthez, mert a fogadások esetében a fogadóirodák az ellentétes események oddsai között fenntartanak egy marzsot, tehát a színtiszta esély alatt lehet csak fogadni.
Azzal egyetértek, hogyha a pókerben 1/10 arány van, akkor a fogadásban 1/100, és lehet, hogy ekkor is sokat adtunk már az esélynek. A sportfogadást úgy látom, hogy egyedi eredmények fogadásával nem lehet hosszú távú eredémnyt elérni, hanem csak különböző kombinációkkal - ehhez viszont sok tőke kell, sokkal több, mint a pókerhez, ez a szerény véleményem.
Egyetértek azzal, hogy rengeteg munka kell a fogadáshoz is.

Polacheck: írtam a blogodba, de azt nem, hogy maximálisan egyetértek a leírtakkal :)

Dom: szerintem nem volt off, nekem tetszik a hozzászólás, idevaló

Semmi gond. Csak kicsit szíven ütött az összehasonlításod. ;)

vinczesz
Válasz wilddrew kommentjére
2008. júl. 11. 13:19

wilddrew: Eddig a témában azt hiszem ez a hozzászólás hiányzott, mindennel együtt. Én szurkolok, hogy az új lakásban jól menjen!

Littlemage: Szerintem a munkát és a hivatást ne mossuk össze. Én úgy érzem sokszor, hogy amit csinálok, az a hivatásom. Új dolgokat kitalálni, megcsinálni, amit milliók használnak, gyermekkori álmom volt. (Habár akkor azt gondoltam, hogy mire 30 leszek, már megalkotom a fénysebességnél gyorsabb szállítóeszközt. Ez még késik.:))))

Aztán amikor éppen eltelek magammal és a hivatástudatommal, valahol Dunaharaszti környékén elém kanyarodik egy tökig sáros terepjáró (igazi, katonai kinézetű). Közelebbérve elolvasom rajta, hogy "Katasztrófavédelem". Na, ekkor leszállok a földre, sutba dobom a hivatástudatomat és elgondolkodom, hogy a billentyűk nyomogatása helyett nem kellene-e valami értelmeset csinálnom...

bravesoul
Válasz Vika kommentjére
2008. júl. 11. 13:23

Chubbyhun mond valamit, szerencsére erre jöttem rá pár napja :) ;)

szerintem valóban túl hamar azt gondoljuk páran,hogy jujj milyen jól megy és go nl5k és király leszek meg regular meg stb.aztán valahogy mégis sikerül nl25 és nl50 között ingázni. persze benne lehet mákolás stb. de....

ezér fordítok most már újra rengeteg időt "magamra" ;)

Élő ügyfélszolgálat