Cassava enterprises (littlewoods,pacific) ellopja a pénzem?
Elkezdem a storyt az elejétől.Itt játszogattam kb már 2-3 napja mikor egy session közben egyszer csak blockolták accomat.Pár email után kiderült hogy állítólag volt másik accom amit 2006ban bannoltak és küldtek 5 figyelmeztető mailt hogy ne tegyem még1szer mert elveszik a pénzemet stb(mindez 4 évvel ezelőtt).A probléma csak annyi hogy nem én regisztráltam az adataimmal 4 éve!(Az se biztos hogy télleg van másik accountom lehet hogy csak evvel az indokkal akarják elvenni a lovét).
Elmondtam az indokokat mindent , lehet hogy küldtek 4 éve emailt de én arra már totálisan nem emlékszem , mert még nem is pókereztem így betudtam valszeg csak egy sima spam féleségnek.
Leírtam nekik hogy totálisan tisztába vagyok a szabályokkal mert ez a hivatásom kb 2,5 éve , de erre megint azt vágták vissza hogy ők írták 4 éve mailba és nem fogják visszaadni a pénzt se újranyitni az accot.
Teljesen kilátástalannak látom a helyzetet , fogalmam sincs mit csináljak :(
Kb egy nl100as rollol van szó ami így karácsony előtt nagyon jól esik :(
Volt már valaki hasonló cipőben itt vagy bárhol?Mit tudnék csinálni?
Nem gondoltam volna hogy ilyen létezik egy ekkora hálozatnál..
complaints@gra.gi
A network felugyeleti szervehez fordulhatsz meg esetleg
Gibraltar Regulatory Authority
Gambling Division
Complaints
Suite 811 Europort
Gibraltar
köszi , megprobálom
Ez is mutatja mennyire vicc ez a network , hogy most jött egy e-mail hogy hajlandoak visszafizetni a befizetésemet , de amit nyertem (10-15 bi NL100)
azt nem , és én örüljek a pénzemnek hogy visszafizetik a nyereményemet amit pedig rányertem azt egymás zsebébe elosszák.
Srácok , én ezt nem ajánlom mid-stakes playáknak akik komolyabb lovét akarnának befizetni , mert ok nélkül ki csinálhatják titeket.
Hasonlót én semmelyik magyar forumon nem láttam mint ezt , 2+2ön is csak elvétve..Nem kivánom átélni idegileg senkinek mint ezt..
gery
Nekem volt hasonló esetem az Everesttel.
Annyiban volt más, hogy nem volt letiltott a számlám korábban. Régebben játszottam ott, aztán vissza akartam menni egész sok idő múlva.
Korábban Moneybookerst használtam, de utóbb Netellerről töltöttem fel pénzt. Működött is a dolog. Szintén pár nap játék után zárolták a számlámat, de még a közbenjárásukkal a Neteller számlám is zárolták. Ezt persze egy telefonhívás után újra megnyitották. Viszont az Everestről örökre távoznom kellett.
A vicces az egészben az, hogy a pénzemet, nyereménnyel együtt kiutalták a Neteller számlámra.
ennyibe korrektebb voltak veled szemben illetve te tudtad hogy bünös vagy valamilyen szinten , de engem kb csak átakartak baszni , mikor kértem valami bizonyitékot hogy most ez mi úgy komolyan , nem mutattak semmit soha és mikor írtam hogy megy ez a sztory a legnagyobb hun pokerr scenehez utána pedig a 2+2re egyből engedtek , és örülhetek hogy a befizetésemet visszakapom kb ilyen hangú mailt küldtek..Én ilyet még semmilyen networknél,oldalnál nem tapasztaltam mint ami itt megy..
Kiváncsi volnék hány magyar tolja innen a Pokerakadémiáról ezen a Cassava aka 888 networkön, kivánom hogy nekik soha ne legyen hasonló!
gery
Ez egyre inkább tényleg sima lopásnak tűnik.
ez így van , szóval óvatosan srácok , részben ezért is publikáltam ezt a storyt , ne hogy valaki hasonló cipőbe járjon.
Ilyen esetekben szvsz nem szabad egyből kétségbe esni és biztos háttér információk nélkül vádolni a termet. Közhely de türelem rózsát terem :-)
A termek supportjainál dolgozó alkalmazottak sokszor nem túl képzettek, nem is látják át a helyzetet. Kapnak egy szabályzatot, ami kőbe van vésve és ahhoz kell tartaniuk magukat. Ezért komolyabb problémák esetében érdemes az affiliatedhez fordulni, aki egyrészt tud a managerhez fordulni, másrészt nyomást is tud gyakorolni a teremre.
Félreértés ne essék, nem akarom védeni a termet. szvsz is elég gáz a 888 network supportja, kifizetési modora és szoftvere.
Viszont úgyszintén látom azt, hogy a legtöbb játékos, ilyen probléma felmerülése esetén higgadt reagálás helyett, impulzívan valószínű nem túl átgondoltan ír vissza. Ami ugye nem sokat segít az ügyön, hisz a supporton ülő alkalmazott is csak egy ember, akit érzelmek vezérelnek....
Szóval jó tanács, ha ilyen vagy hasonló eset történne, először alaposan nézzünk utána mindennek, reagáljunk profiul, próbáljuk tisztázni a helyzetet és ha több levélváltás után sem haladunk, próbáljunk segítséget kérni az affiliatünktől.
Ha rajtunk keresztül regisztráltál, akár elküldheted a nickneved és mégegyszer utána tudunk nézetni.
kb 6-7 nap után írtam be , körübelül 5 "operátorral" vagy hogy hivják ezeket beszéltem , totál normális hangnembe , tilt nélkül , elején csak azt irták hogy elvehetik a pénzt , majd egyértelmüsitették hogy ezt bizony 100% nem adják vissza , eszük ágába nem volt semmelyik "operátornak" hogy az indokaimra válaszoljanak , csak hogy bizony menjek a picsába övék a lé => kb már ez mutatta a hozzáállásukat a dologhoz.7dik nap után írtam egy erősebb mailt (leírom ezt a sztoryt 2+2ön illetve PA-n) kaptak a fejükhöz hogy hoppá és kaptam egy pozitiv emailt tölük hogy visszaadják csak a befizetett összeget és örüljek neki hogy ennyit adnak.Tehát az összegrindolt 12 bi-t lenyelik.(wtf?)
Affilel beszéltem (nem írok nevet), azt irták semmilyen kapcsolatba nem állnak a teremmel(wtf?)Amúgy ez a legkisebb terme a 888 gamingnek a littlewoodspoker.
Zolee én is 6-7 nap után publikáltam csak a sztorit mikor már úgy tünt hogy bukó a lé , ezt amolyan végső elkeseredésemben írtam , legfőkébben hogy járt-e már valaki hasonló cipőben illetve hátha tud valaki írni valami jó ötletet.
Egy tuti , én a közelükbe nem megyek még1szer ;)
Picit sajnálom a dolgot mert hihetetlen gyenge volt a HU mezőny , leültem az úgy mondott helyik "regekkel" multi table HUzni , hát mit ne mondjak nem képviseltek valami nagy erőt , nem beszélve a betévedt fishekről.