kb 6-7 nap után írtam be , körübelül 5 "operátorral" vagy hogy hivják ezeket beszéltem , totál normális hangnembe , tilt nélkül , elején csak azt irták hogy elvehetik a pénzt , majd egyértelmüsitették hogy ezt bizony 100% nem adják vissza , eszük ágába nem volt semmelyik "operátornak" hogy az indokaimra válaszoljanak , csak hogy bizony menjek a picsába övék a lé => kb már ez mutatta a hozzáállásukat a dologhoz.7dik nap után írtam egy erősebb mailt (leírom ezt a sztoryt 2+2ön illetve PA-n) kaptak a fejükhöz hogy hoppá és kaptam egy pozitiv emailt tölük hogy visszaadják csak a befizetett összeget és örüljek neki hogy ennyit adnak.Tehát az összegrindolt 12 bi-t lenyelik.(wtf?)
Affilel beszéltem (nem írok nevet), azt irták semmilyen kapcsolatba nem állnak a teremmel(wtf?)Amúgy ez a legkisebb terme a 888 gamingnek a littlewoodspoker.
Zolee én is 6-7 nap után publikáltam csak a sztorit mikor már úgy tünt hogy bukó a lé , ezt amolyan végső elkeseredésemben írtam , legfőkébben hogy járt-e már valaki hasonló cipőben illetve hátha tud valaki írni valami jó ötletet.
Egy tuti , én a közelükbe nem megyek még1szer ;)
Picit sajnálom a dolgot mert hihetetlen gyenge volt a HU mezőny , leültem az úgy mondott helyik "regekkel" multi table HUzni , hát mit ne mondjak nem képviseltek valami nagy erőt , nem beszélve a betévedt fishekről.