Póker Fórum Archívum > Minden más > Csúnya beszédért számla zárolás:D Korrekt?

WINAMAXDONK
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2016. okt. 13. 2:38

Csak poénkodok:) Most mit csináljak ha felveszi a baromságot? Barátnőm is ilyen helyen dolgozik és fel****** magát , pedig mondom neki h szarjon már rá ilyen birkákkal minek foglalkozik. De ezt a monitor mögül könnyu mondani lehet én is ideges lennék. Kicsit bevannak feszülve én meg unatkoztam mondom röhögök egy jót a hisztin :)

WINAMAXDONK
2016. okt. 13. 2:42

Amugy az h ma visszamentem az volt max parasztság,amugy semmit nem csináltam amiért makogni kellett volna.A mai az szenzácios volt visitotva röhögtem ,mondjuk én olyan voltam a suliba is h már a kutya se röhögött a poenomon de én nem birtam abbahagyni.

Nottobe
2016. okt. 13. 5:01

..mondjuk én olyan voltam a suliba is h már a kutya se röhögött a poenomon de én nem birtam abbahagyni..

Ez most is igy van, teso :D

trboo
Válasz Nottobe kommentjére
2016. okt. 13. 10:26

A supportosnak behódoltál muszájból,de a kis lelkivilágodat annyira megpiszkálta az eset,hogy napokkal később is visszamentél kiadni a kis frusztrációdat?

És még idejössz hirdetni ezt az egészet! :D
Nem csak azt,hogy helyreraktak téged,hanem még azt is,hogy te milyen bátor tudsz lenni,ha úgy egyébként nulla következménye van az elkövetett tetteidnek.

Vagy ennél több mélysége van a történetnek?

Mindenesetre emberfeletti bátorságod példaértékű.

WINAMAXDONK
2016. okt. 13. 11:09

Nem voltam frusztrált kicsit sem nem vettem sértésnek az egészet.Röhögtem magamban h ilyen van h ennyiért bezárnak egy számlát.
Azért nyitottam a topikot h ilyet láttak-e már máshol h ennyiért bezárnak egy számlát mert én még ilyet nem láttam annyira abszurd.
Nekem te tünsz frusztráltnak ,menj el fuss egyet vagy gyere le hétvégén a coxxba és megnyugszol ha ez ennyire zavar.

rockett
Válasz dafty kommentjére
2016. okt. 13. 12:18

Figyelj már, ugyan engem is húztak már fel supportosok, miért kell parasztnak lenned?

Segít a helyzeteden? Hirtelen okosabb lesz tőle szerencsétlen? Jobb lesz neki tőle? Neked jobb lesz tőle?

Szerencsétlen valami hulladék órabérért küzd egész nap hasonlóan értetlen emberekkel, szeretsz lecsúszott emberbe belerúgni?

Ha valaki nem ért valamihez, akkor ne csinálja! Azért vagy, hogy segíts az embereken, képviseld a szolgáltatót, amit az ügyfél igénybe vesz, és ebből lesz fizud. Nyilván ha az ügyfél paraszt, akkor te is lehetsz paraszt, kivéve ha az ügyfél problémája megalapozott, mert nem értesz ahhoz, amit csinálsz. Vagy hülyének nézed az ügyfelet. Nem árt egy kis hozzáértés, empátia, problémamegoldókészség, stressztűrés.

Nem tudjuk mennyit keres, azért nem egy indiai a csávó, hogy hugyért dolgozzon, ha meg szar a munkahelye, akkor váltson. :) Nem bonyolult dolgok ezek.

van Gerwen
Válasz rockett kommentjére
2016. okt. 13. 18:17

Oktatják, kíméletlenül, rendületlenül alázzák a donkot a saját topikjában. Máris bearanyozta a napom, ezért érdemes volt ma is fölkelnem.

Palesz76
2016. okt. 13. 19:59

Csak poénkodok:) Most mit csináljak ha felveszi a baromságot? BARÁTNŐM is ilyen helyen dolgozik és fel****** magát , pedig mondom neki h szarjon már rá ilyen birkákkal minek foglalkozik. De ezt a monitor mögül könnyu mondani lehet én is ideges lennék. Kicsit bevannak feszülve én meg unatkoztam mondom röhögök egy jót a hisztin :)

Kiemeltem a barátnőm szót. Gerwen szerint te kolbászpárti vagy. Szegény gyerek kire gerjed ezután?
Mondjuk ez a sértődéses dolog ami a support csinált ,nekem ez is langyi dolog.
Igazi férfi lenyúlja a számláról a pénzedet és töröl. :)

Jymaster111
2016. okt. 13. 23:23

Barátnőm is ilyen helyen dolgozik és fel****** magát ,

Te nem b**i vagy? :D :D :D

WINAMAXDONK
2016. okt. 13. 23:34

Már elmagyaráztam egy párszor hogy milyen beállítottságu vagyok de nem hiszem h van jelentősége.

Élő ügyfélszolgálat