Én egy picit sem lepődnék meg,ha kiderülne,hogy azt a barátnőt Gerwennek hívnják
Becsülendő, hogy valaki prominens PA adminként még a Sportinbeten is vállal munkát!
Gerwen inkább arról meghallgatnám a te verziódat amikor egy gazdag meleg etetett ,itatott meg stakelt is. Kicsit olyan mint a mostani pedofil botrányok h kis himi-humiért cserébe pénz,csoki ilyesmi csak neked kaja ,pia ,stake:D Bocsánat Piroslapos h elmondtam a storyt de nem bírtam megállni.
Gerwen inkább arról meghallgatnám a te verziódat amikor egy gazdag meleg etetett ,itatott meg stakelt is. Kicsit olyan mint a mostani pedofil botrányok h kis himi-humiért cserébe pénz,csoki ilyesmi csak neked kaja ,pia ,stake:D Bocsánat Piroslapos h elmondtam a storyt de nem bírtam megállni.
Gazdag meleg hahaha. Micsoda kifejezés. Nem tudom, hogy nekik jobb, vagy nekem, a szegény hidegnek. Már Piroslapossal is pajzánkodsz privátban?
Figyelj már, ugyan engem is húztak már fel supportosok, miért kell parasztnak lenned?
Segít a helyzeteden? Hirtelen okosabb lesz tőle szerencsétlen? Jobb lesz neki tőle? Neked jobb lesz tőle?
Szerencsétlen valami hulladék órabérért küzd egész nap hasonlóan értetlen emberekkel, szeretsz lecsúszott emberbe belerúgni?
Gazdag meleg hahaha. Micsoda kifejezés. Nem tudom, hogy nekik jobb, vagy nekem, a szegény hidegnek. Már Piroslapossal is pajzánkodsz privátban?
Hahaha, Piroslapos tövön már vagy 28 millió kurv@anyázós levelet írt a PS-nek, amiben bevallotta a multiaccos nickjeit, sőt külön kérte, hogy töröljék az összeset, de még csak föl sem merült bennük soha, hogy kibasszák őt.
Figyelj már, ugyan engem is húztak már fel supportosok, miért kell parasztnak lenned?
Segít a helyzeteden? Hirtelen okosabb lesz tőle szerencsétlen? Jobb lesz neki tőle? Neked jobb lesz tőle?
Szerencsétlen valami hulladék órabérért küzd egész nap hasonlóan értetlen emberekkel, szeretsz lecsúszott emberbe belerúgni?
Ha valaki nem ért valamihez, akkor ne csinálja! Azért vagy, hogy segíts az embereken, képviseld a szolgáltatót, amit az ügyfél igénybe vesz, és ebből lesz fizud. Nyilván ha az ügyfél paraszt, akkor te is lehetsz paraszt, kivéve ha az ügyfél problémája megalapozott, mert nem értesz ahhoz, amit csinálsz. Vagy hülyének nézed az ügyfelet. Nem árt egy kis hozzáértés, empátia, problémamegoldókészség, stressztűrés.
Nem tudjuk mennyit keres, azért nem egy indiai a csávó, hogy hugyért dolgozzon, ha meg szar a munkahelye, akkor váltson. :) Nem bonyolult dolgok ezek.