van Gerwen
Válasz van Gerwen kommentjére
2015. márc. 8. 20:35

Bunting nevetséges, átlaga 80 alatt van, táblát nem találja el. 7-0

van Gerwen
2015. márc. 8. 20:43

Ez mi volt, gyerekek? Wright-Bunting 10-0. :D Jellemző, hogy a donk meg le se szarja, miközben az állítólagos kedvence szénné alázott. Még divatdrukkernek se nevezném.

van Gerwen
2015. márc. 8. 22:15

Kezdődött a döntő, Gerwen oktatja Petert.

van Gerwen
2015. márc. 8. 22:54

Esélye sem volt az ürgének, könnyed 11-6-os győzelem. Újabb torna behúzva, szép volt Gerwen!

WINAMAXDONK
2015. márc. 9. 1:52

Milyen szurkoló ez a donk? Wrightikája menetel a UK Openen, az előbb Taylort is oktatta, de minderről halvány lila fingja sincs! Buntinggal tolja majd az elődöntőt, természetesen Gerwen apó is bent van még, valami bohóccal fog játszani, így érik az MvG-Griffin finálé.

Donk valakinek oktatnia is kell , majd ha végeztem részletesen elemzek!

csiga19794
Válasz Koszka9999 kommentjére
2015. márc. 9. 19:06

Hölgyeim és uraim!! A heti tuti!!
And.-Lewis X két halvány gyenge formában lévő játékos unalmas meccse lesz
Bunting-Chisnall 1 szerintem megtörik Chizzy jó szériája
Huy.-W...áááá inkább le sem írom a nevét,mert a belga hatalmas formában van:) szóval óriási 1es
Taylor-MVG barátságos X
Barney-Wade 2 Nem tudtam,hogy az öreg Barney cukros! Mostanában szemüvegben játszik és gyanús nekem,hogy a diabetes megtámadta szép lassan a szemét is.

csiga19794
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2015. márc. 9. 19:11

Donk valakinek oktatnia is kell , majd ha végeztem részletesen elemzek!

Elemzel??? Na erre kíváncsi leszek :))

van Gerwen
Válasz csiga19794 kommentjére
2015. márc. 9. 21:15

Ejj csigusz, most eltér kicsit a véleményünk, bár mind az 5 meccs totál 3 esélyes, így nem is csodálom. Na szóval:

Anderson-Lewis 1 Úgy érzem, oktatni fog Gary.

Bunting-Chizzy 2 Láttam tegnap a Golyó meccsét, nagyon gyatra volt, szerintem Chizzy lendületből megoldja.

Huybrechts-Wright 1 Bár elmúlt 2 nap elemében volt a bohócz, aki amúgy szimpatikus volt addig, amíg nem tudtam, hogy a donk neki szurkol, szóval már miatta se mondhatok mást, így bocs Pítör, de megint zacskózni fogsz.

Taylor-MvG X Szívem szerint nyilván sima 2-es, de az eszem azt mondja, hogy
Gerwinho most kicsit eltelt a megannyi sikerrel, ezért ki fog kapni, na de veretni azért mégsem fogom, szóval patt.

Barney-Wade 1 Ideje magunkhoz térni öreg hollandus!

csiga19794
2015. márc. 10. 9:32

Én Lewist jobb játékosnak tartom Andersonnál,annak ellenére,hogy a tavalyi éve szenzációs volt. Gerwen,ha úgy játszik,mint múlt 7en,akkor örûlni fog az X-nek is. Barneynál meg nagy bajt érzek,de ne legyen igazam:-(

csiga19794
2015. márc. 11. 15:02

Na mi van donkey??? Holnap pl forduló! Várjuk a tipposzlopot! Bár a helyedben én se nagyon firtatnám ezt a darts dolgot :))

Élő ügyfélszolgálat