Értem már! Ezek szerint a forduló után szeretnél tippelni! Nem baj,legalább lesz benne helyes is!
Na megjöttem bohócok , valakinek dolgozni is kell nem csak a fórumon verni a péniszét:)
Bunting-Chizzy 1 (meglepetést szimatolok , és a megérzéseim általában ülnek a tutikat hibázom el)
Barney-Wade1 ( sima lesz)
Taylor _MvG1 (ez még simább az öreg megmutatja h még mindig ő az úr a háznál)
Anderson-Lewis1( Anderson jobb formában van)
Huybrechts-Wright2(AZ ESt fénypontja a legnagyobb derby sima2 es wWrightika nagyon nagy formában van a hétvégén is megmutatta)
Hibátlan tippsor esetén a teafilterezést majd pm-be megbeszéljük gyerekek puszó!
Pontosan azt kaptam,amit vártam! Vicces tippek egy vicc embertől! Talán 1 meglesz! TALÁN!!!!!!!
Na megjöttem bohócok , valakinek dolgozni is kell nem csak a fórumon verni a péniszét:)
Bunting-Chizzy 1 (meglepetést szimatolok , és a megérzéseim általában ülnek a tutikat hibázom el)
Huybrechts-Wright2(AZ ESt fénypontja a legnagyobb derby sima2 es wWrightika nagyon nagy formában van a hétvégén is megmutatta)
Hibátlan tippsor esetén a teafilterezést majd pm-be megbeszéljük gyerekek puszó!
Na kezdődik emberek, mindenki a képernyők elé!
Kezdődik uraim!
Remélem a tanár úr se vedelni van,hanem szurkol a kopasznak:-)
Ma súlyos csapást mérünk a donkra! Lehet jövő7en már tippelni sem mer!!!
Lumpi- ma sajnos a rasnya Lewis szétcsapja Andersont!
Jó formában vagy apuci? Célzóvíz rendben?
Atyaisten Petúr a kommentátor , az még a kisebb baj h csontTirpák mint Vargerpard barátom, de botrányos kommentátor
Tánc közben mutathatnák többet is a lányokat! Egy fokkal csinosabbak,mint amikor Wright ugrabugrál,mint egy bohóc!