Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
csiga19794
Válasz Koszka9999 kommentjére
2015. márc. 12. 11:26

Értem már! Ezek szerint a forduló után szeretnél tippelni! Nem baj,legalább lesz benne helyes is!

WINAMAXDONK
2015. márc. 12. 15:14

Na megjöttem bohócok , valakinek dolgozni is kell nem csak a fórumon verni a péniszét:)

Bunting-Chizzy 1 (meglepetést szimatolok , és a megérzéseim általában ülnek a tutikat hibázom el)
Barney-Wade1 ( sima lesz)
Taylor _MvG1 (ez még simább az öreg megmutatja h még mindig ő az úr a háznál)
Anderson-Lewis1( Anderson jobb formában van)
Huybrechts-Wright2(AZ ESt fénypontja a legnagyobb derby sima2 es wWrightika nagyon nagy formában van a hétvégén is megmutatta)

Hibátlan tippsor esetén a teafilterezést majd pm-be megbeszéljük gyerekek puszó!

csiga19794
2015. márc. 12. 15:50

Pontosan azt kaptam,amit vártam! Vicces tippek egy vicc embertől! Talán 1 meglesz! TALÁN!!!!!!!

balu999
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2015. márc. 12. 16:43

Na megjöttem bohócok , valakinek dolgozni is kell nem csak a fórumon verni a péniszét:)

Bunting-Chizzy 1 (meglepetést szimatolok , és a megérzéseim általában ülnek a tutikat hibázom el)
Huybrechts-Wright2(AZ ESt fénypontja a legnagyobb derby sima2 es wWrightika nagyon nagy formában van a hétvégén is megmutatta)

Hibátlan tippsor esetén a teafilterezést majd pm-be megbeszéljük gyerekek puszó!

Nálam így néz ki :
Bu-Ch v
Ba-Wa v
Ta-MvG d
Avd-lew h
Huy-Wr h

lumpi
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2015. márc. 12. 18:34

Anderson jó formában van? xD King ellen a hétvégén 13 meccsnyilat rontott el, ha jól emlékszem az első fordulóba, előző héten meg péppé verte Chizzy, az előtt meg Gerwen ellen se mentek neki a duplák. Anderson minden formában van, csak jóba nem. Ma röpködni fognak az x-ek.

Ui: ja, hogy jobb formába, hát úgy van benne valami, de ezt se merném kijelenteni. Szerintem ma ez a legtutibb x.

van Gerwen
Válasz lumpi kommentjére
2015. márc. 12. 20:04

Na kezdődik emberek, mindenki a képernyők elé!

csiga19794
2015. márc. 12. 20:04

Kezdődik uraim!
Remélem a tanár úr se vedelni van,hanem szurkol a kopasznak:-)
Ma súlyos csapást mérünk a donkra! Lehet jövő7en már tippelni sem mer!!!
Lumpi- ma sajnos a rasnya Lewis szétcsapja Andersont!

csiga19794
2015. márc. 12. 20:05

Jó formában vagy apuci? Célzóvíz rendben?

WINAMAXDONK
2015. márc. 12. 20:15

Atyaisten Petúr a kommentátor , az még a kisebb baj h csontTirpák mint Vargerpard barátom, de botrányos kommentátor

csiga19794
2015. márc. 12. 20:15

Tánc közben mutathatnák többet is a lányokat! Egy fokkal csinosabbak,mint amikor Wright ugrabugrál,mint egy bohóc!

Élő ügyfélszolgálat