soux
Válasz Koszka9999 kommentjére
2013. dec. 19. 23:03

Tetszik,tetszik... Így már hogy lassan kialakul a legjobb 32 mezőnye, még inkább lehet majd csemegézni :)

Ezt láttad? A győzelemért dobott Webster és megremegett a keze, mint állat.

Koszka9999
Válasz soux kommentjére
2013. dec. 19. 23:05

Ezt láttad? A győzelemért dobott Webster és megremegett a keze, mint állat.

Követem, elég fishy hiba volt, figyeld meg innen behúzza Wade.

soux
2013. dec. 19. 23:08

Követem, elég fishy hiba volt, figyeld meg innen behúzza Wade.

Az előbb majdnem nevettem, mert 1.10-et adott Sportingbet Wade győzelmére, én meg 1.40-ért megfogadtam, hogy kié lesz a magasabb kiszálló. Wade 1.40 ;) (Jelenleg az övé 141-el.)

Koszka9999
Válasz soux kommentjére
2013. dec. 19. 23:18

Az előbb majdnem nevettem, mert 1.10-et adott Sportingbet Wade győzelmére, én meg 1.40-ért megfogadtam, hogy kié lesz a magasabb kiszálló. Wade 1.40 ;) (Jelenleg az övé 141-el.)

easy money, Wade úr csak behúzta.

lehethogynemvagygyenge
2013. dec. 19. 23:19

easy money, Wade úr csak behúzta.

Nem rajta múlt, a másik saját magát verte meg.

Koszka9999
Válasz lehethogynemvagygyenge kommentjére
2013. dec. 19. 23:33

Nem rajta múlt, a másik saját magát verte meg.

Megijedt a lehetőségtől és túlizgulta, nincs ezen mit szépíteni :)

Riddler1988
2013. dec. 19. 23:39

Nagyon bitang dolog amikor jobb játékos ellen van esélyed nyerni.. Na ott dől el minden, szinte 3 szoros koncentráció kell az amúgy fele olyan jó teljesítményhez is. Holnap Budapest II. bajnoki lesz, nem egy PDC, de azért drukkoljatok! :D

bogee
Válasz lehethogynemvagygyenge kommentjére
2013. dec. 19. 23:46

15 évvel ezelőtt kezdtünk el játszani a haverokkal,persze elektromos táblára.........elég jól ment egy idő után.A mai napig sajnálom,hogy nem volt a közelünkbe egy Darts Club,ahol igazi versenyeken indulhattunk volna,meg edzés,stb....aki ismeri az ilyen gépeket,az tudja,ha azt mondom,hogy Crikettet játszottunk a legtöbbet...abban az egyéni csúcsom 10 nyil......de 15-16 nyílból mindig kiszálltam:) A minap belebotlottam egy rendes táblába és a nyilak is bele voltak állítva,gondoltam dobok egyet......ismeretlen ,számomra nehéz nyilakkal,amik 4-6 grammal,nehezebbek voltak azoknál,amivel rendszeresen játszottam a gépen......gondoltam dobok a bullra,3 éve nem volt nyíl a kezemben...két szimpla és egy dupla bull:))) a többiek kiröhögtek,mondták dobjak tripla 20-ra...egy tripla,két szimpla 20 lett,aztán menni kellett tovább............szóval igazán sajnálom,hogy nem, volt lehetőség akkoriban komolyabban játszani....de mindig nézem őket,a király az Phil....akkoriban még nem volt ennyi győzelme:))

soux
Válasz bogee kommentjére
2013. dec. 20. 1:13

Egy lazinger fogadás. :cool:

zoltanh
2013. dec. 20. 10:45

30.000 font a díjalap, gondolom ezt osztják szét azok között, akik megdobják.

Igen, többször elmondták már. A végén kerül szétosztásra. Eddig két ember osztozik rajta.

Élő ügyfélszolgálat