Koszka9999
Válasz Riddler1988 kommentjére
2013. dec. 20. 12:18

Holnap Budapest II. bajnoki lesz, nem egy PDC, de azért drukkoljatok! :D

Milyen kritériumoknak kell megfelelni, hogy elindulj egy ilyen bajnokin? Drukkolunk, persze :D

Koszka9999
Válasz bogee kommentjére
2013. dec. 20. 12:21

aki ismeri az ilyen gépeket,az tudja,ha azt mondom,hogy Crikettet játszottunk a legtöbbet...abban az egyéni csúcsom 10 nyil......de 15-16 nyílból mindig kiszálltam:)

Személyes kedvencem a cricket. 6 kör alatt sikerült már kidobnom, nekem az az egyéni rekordom.

10 nyíl az elég beteg azért :)

mattack
Válasz Koszka9999 kommentjére
2013. dec. 20. 12:42

Mi is CTC-zünk általában, szinte mást nem is játszunk, az a legjobb, főleg a kocsmában, négyen, párokban, megy a vérre menő csata :D Néha piában is.
Sajnos én annyira nem vagyok penge, a legjobb kiszállóm az 6. kör első darts, azaz a 16. tű, de ezzel se sokan büszkélkedhetnek a haverok közül.
Van egy olyan side bet közöttünk, hogy aki egy körben megdobja a három triplát, mindegyiket nulla pöttyre, akkor a többiek fizetnek neki egy sör.
Eddig csak ketten dobtuk meg, igaz már jó pár éve dartsozunk. :)
De most mindenki PDC lázban ég, mennek a harcok, ki, kinek drukkol.
Én Van Gerwennek, van még egy srác, aki Barneveldnek, de a többiek mind Taylornak, majd meglássuk ki nevet a végén idén :)

iKeksz
2013. dec. 20. 17:38

Ez a minden sportban, mindig az aktuális legjobbnak drukkolni akkora szánalmas :D

bogee
2013. dec. 20. 19:41

Személyes kedvencem a cricket. 6 kör alatt sikerült már kidobnom, nekem az az egyéni rekordom.

10 nyíl az elég beteg azért :)

nem is volt annyira beteg... így jött sorban T 20 ,T18, 19,T19,T17,T15,16,T16,B,DB...:)

Koszka9999
Válasz bogee kommentjére
2013. dec. 20. 21:26

Megérkezett a színvonal, hölgyeim és uraim!

Ollie
2013. dec. 20. 21:58

Én inkább Jabbának szurkolok, tetszett a 64 között a játéka és Barney valahogy sosem tudott számomra szimpatikus lenni..

Koszka9999
Válasz Ollie kommentjére
2013. dec. 20. 22:01

Én inkább Jabbának szurkolok, tetszett a 64 között a játéka és Barney valahogy sosem tudott számomra szimpatikus lenni..

Nekem se szimpatikus Barneveld, következő meccsen meg hajrá Smith :P

lehethogynemvagygyenge
2013. dec. 20. 22:03

Nekem szimpatikus mindkettő, ezért az esélytelenebb kopasznak szurkolok. Amúgy laikusként mindig furcsán nézem Barneveld dobóstílusát, szinte odaejti csak a nyilat, míg a többiek általában sokkal erősebben dobnak, ahogy megfigyeltem.

zoltanh
Válasz lehethogynemvagygyenge kommentjére
2013. dec. 20. 22:07

Nekem szimpatikus mindkettő, ezért az esélytelenebb kopasznak szurkolok. Amúgy laikusként mindig furcsán nézem Barneveld dobóstílusát, szinte odaejti csak a nyilat, míg a többiek általában sokkal erősebben dobnak, ahogy megfigyeltem.

Akkor nézd meg D Smithnek a dobóstílusát. Én azt hittem padlót fogok :))
[video=youtube;T5ArVd6LEeo]http://www.youtube.com/watch?v=T5ArVd6LEeo[/video]

Élő ügyfélszolgálat