Jól láttam h Anderson befosott a 3.legben? Onnantól kezdve mint aki teleszarta a gatyáját ugyment de azért behuzta.A 2hülye azt találgatta h mi lett vele de vagy beszart vagy becsipődött a háta
A Suljovic részegség sztori megvan valakinek? Mi történt pontosan ugyanis azt a meccset én is csak oda-oda pillantgatva néztem totális deliriumba szintén
Hihetetlen vicc hogy most vettem észre hogy hörögtök itt a darts topikban :)) sosem tekertem le az Offtopic hoz :)):)):))
Az öreg azért megint meg mutatta,hogy ki a király.
Ez a Gerwen - Cross meccs nálam bekerült a top3-ba az tuti. A döntő szettben, gyakorlatilag megállás nélkül örjöngtem még a hangom is elment a végére, de csak megérte kiesett Gerwen :D
Hihetetlen vicc hogy most vettem észre hogy hörögtök itt a darts topikban :)) sosem tekertem le az Offtopic hoz :)):)):))
Ez a Gerwen - Cross meccs nálam bekerült a top3-ba az tuti. A döntő szettben, gyakorlatilag megállás nélkül örjöngtem még a hangom is elment a végére, de csak megérte kiesett Gerwen :D
Gerwen jól elcseszte. Többször is a kezében volt a dontő.
Vajon Cross is elfelejt kiszállózni. Csak irónia. Az öreg megérdemelné. Darts a pénz,marketing,nézettség világa.
Szép búcsú lesz