RegGeri
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2018. jan. 13. 16:19
ltacsi
Válasz RegGeri kommentjére
2018. jan. 13. 23:52

Piával vagy anélkül:
http://index.hu/sport/alapvonal/2018/01/13/darts_alkohol_hogy_lehet_jobban_dobni_jozan/

"a tévés meccseken sem látni már magukról nem tudó játékosokat."
Azért Suljovic nem éppen nézett ki tisztának a vb-n és Lewis-n is látni néha, hogy nem éppen józanul dobálgat. Amúgy ez érdekes téma, pont Penge mondta egy interjúban, hogy még baráti darts közben se iszik alkoholt. Nem akarja, hogy berögződjön azaz állapot és dobási mechanizmus, amikor alkoholosan dob. Lehet benne valami, hogyha valaki épp nem piásan dob, akkor bűn rossz (maradnék megint csak Lewisnál) :)
A BDO meccsek között tényleg vannak jók, mondjuk a hangulat, körítés még mindig uncsi. Amúgy a női döntőt is meglestem ma, a majdnem 90-es átlag elég fincsi.

ltacsi
Válasz Koszka9999 kommentjére
2018. jan. 14. 0:02

https://www.youtube.com/watch?v=RK2qkc6sedM
Justin van Tergouw gyerek azért nem semmi. 17évesen 93as átlaggal ifi világbajnok. 131,132 és 170es kiszálló. Durva az utánpótlás a Hollandoknál.

WINAMAXDONK
Válasz ltacsi kommentjére
2018. jan. 14. 5:04

Azért Suljovic nem éppen nézett ki tisztának a vb-n és Lewis-n is látni néha, hogy nem éppen józanul dobálgat. Amúgy ez érdekes téma, pont Penge mondta egy interjúban, hogy még baráti darts közben se iszik alkoholt. Nem akarja, hogy berögződjön azaz állapot és dobási mechanizmus, amikor alkoholosan dob. Lehet benne valami, hogyha valaki épp nem piásan dob, akkor bűn rossz (maradnék megint csak Lewisnál) :)
A BDO meccsek között tényleg vannak jók, mondjuk a hangulat, körítés még mindig uncsi. Amúgy a női döntőt is meglestem ma, a majdnem 90-es átlag elég fincsi.

Igen a 90es átlag a fincsi nyilván .Gondolom full felajzva teli zsákkal tleg a 90es átlag a legfontosabb

zo12345li
2018. jan. 14. 10:38

Ez a Suljovicos mi volt. Olvastam valamit, hogy Painter ellen ellen borzasztóan viselkedett, pont azt a meccset nem láttam, de most belenéztem a meccsbe, végigtekertem, nem tűnt fel semmi. Mi volt ez pontosan?

ltacsi
Válasz zo12345li kommentjére
2018. jan. 14. 14:01

Ez a Suljovicos mi volt. Olvastam valamit, hogy Painter ellen ellen borzasztóan viselkedett, pont azt a meccset nem láttam, de most belenéztem a meccsbe, végigtekertem, nem tűnt fel semmi. Mi volt ez pontosan?

Inkább a Thornton elleni. Azok a kirohanások, pofavágások, vergődések ott különösen vadak voltak. Amiket művelt nem épp illetek ahhoz, ahogy a magyar sajtó nyalja mindig, meg hogy milyen "úriember". Az utána való interjúban meg tényleg úgy néz ki mint egy csöves alkesz. Persze az angol nem az erőssége.
https://www.youtube.com/watch?v=xWrhugdutw0

ltacsi
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2018. jan. 14. 14:07

Igen a 90es átlag a fincsi nyilván .Gondolom full felajzva teli zsákkal tleg a 90es átlag a legfontosabb

Nem tudom, nekem se Lisa Ashton, se Anastasia Dobromyslova nem az esetem :D Csakis a darts tudásukra izgultam.

csiga19794
2018. jan. 14. 15:04

Nem tudom, nekem se Lisa Ashton, se Anastasia Dobromyslova nem az esetem :D Csakis a darts tudásukra izgultam.

Lewis-ra jobban beindulsz?:)

ltacsi
Válasz csiga19794 kommentjére
2018. jan. 14. 15:45

Lewis-ra jobban beindulsz?:)

Simán :D de az igazi nagyágyú az Henderson.

WINAMAXDONK
Válasz Koszka9999 kommentjére
2018. jan. 14. 17:06

Nagy kő alatt nagy gyík lapul Henderson és Lewis is 25+osak sztem jó beindulást Ltacsi!

Élő ügyfélszolgálat