RegGeri
Válasz Koszka9999 kommentjére
2018. jan. 22. 9:51
csirgabirga8
2018. jan. 29. 13:36

Sziasztok. Van közöttünk olyan, aki szokott amatőr versenyekre járni? Igazából az érdekelne, hogy kb. Mikortól érdemes megpróbálni úgy egy ilyen versenyt, hogy ne égjek le nagyon. Kb. 3 éve dobálok kisebb nagyobb megszakításokkal. 50-60 közötti körátlagok megvannak és volt már 180 as dobásom is, 140 vagy 100 viszonylag sűrűn. Esetleg valakinek van ilyen téren tapasztalata?

ltacsi
Válasz csirgabirga8 kommentjére
2018. jan. 30. 13:01

Sziasztok. Van közöttünk olyan, aki szokott amatőr versenyekre járni? Igazából az érdekelne, hogy kb. Mikortól érdemes megpróbálni úgy egy ilyen versenyt, hogy ne égjek le nagyon. Kb. 3 éve dobálok kisebb nagyobb megszakításokkal. 50-60 közötti körátlagok megvannak és volt már 180 as dobásom is, 140 vagy 100 viszonylag sűrűn. Esetleg valakinek van ilyen téren tapasztalata?

Ha dupla kiszállóval hozod a 50-60-as átlagot, akkor szerintem bármelyik amatőr versenyt megnyered. Youtube-n nézd meg a videókat a tavalyi, idei amatőr kupáról. Olyanok is elindulnak, akik még a táblát is alig találják el. De Ceewyl kompetensebb a verseny témában.

ceewyl
2018. febr. 1. 11:37

Minél előbb! :)

Én szoktam amatőr versenyen is szervező lenni, és tényleg teljesen más versenyen dobni, mint otthon vagy akár a haverokkal.

Ha dupla kiszállóval hozod a 50-60-as átlagot, akkor szerintem bármelyik amatőr versenyt megnyered.

Ez azért erős túlzás, amatőr versenyeken is vannak nagyon ügyesen dobáló játékosok.
Vannak, akiknek az jelent motivációt, hogy minél több versenyt megnyerjenek, így nem igazolnak le egy klubhoz sem, csak amatőr versenyekre, ligafordulókra és openekre járnak.

szroli
2018. febr. 1. 14:20

Sokaknak a sikerélmény a fontos.

csirgabirga8
2018. febr. 1. 15:58

Igazából hülyeséget írtam mert az 50-60 közötti átlagban nincsenek kiszállók. Egy excelben vezetem a dobás átlagokat és az elmúlt fél év átlagát néztem. Ennyire vagyok csak hülye a témához. Amúgy ha játszunk haverokkal, akkor szimpla kiszállóval játszuk. Azok viszonylag stabilan mennek. Amatőr versenyeken nincs gondolom dupla kiszálló.

ceewyl
2018. febr. 1. 22:36

Igazából hülyeséget írtam mert az 50-60 közötti átlagban nincsenek kiszállók. Egy excelben vezetem a dobás átlagokat és az elmúlt fél év átlagát néztem. Ennyire vagyok csak hülye a témához. Amúgy ha játszunk haverokkal, akkor szimpla kiszállóval játszuk. Azok viszonylag stabilan mennek. Amatőr versenyeken nincs gondolom dupla kiszálló.

Ez versenyfüggő.
Szegeden pl a csoportkör szimpla kiszállós, két nyert leges, a 32-es főtábla dupla kiszállós, 3 nyert leges (az elődöntő és döntő pedig dupla, 4 nyert leges).

WINAMAXDONK
Válasz szroli kommentjére
2018. febr. 2. 1:32

Sokaknak a sikerélmény a fontos.

Neked meg a pontok meg a kommentelés

WINAMAXDONK
Válasz ceewyl kommentjére
2018. febr. 2. 1:33

Ez versenyfüggő.
Szegeden pl a csoportkör szimpla kiszállós, két nyert leges, a 32-es főtábla dupla kiszállós, 3 nyert leges (az elődöntő és döntő pedig dupla, 4 nyert leges).

Nagypofáju csiga volt már ilyen versenyen ?Találkoztatok már vagy csak a pofáját jártatja a hangember vagy tud is dobálni?

szroli
2018. febr. 9. 15:19

Mit szóltok az új Világbajok játékához a Premier League-ben?

Élő ügyfélszolgálat