Fúj de ****s rózsaszín pólóban feszít, lehet a donknak akar ezzel kedveskedni.
Eddig szoros, meglepően jól tartja magát az inas.
Ha X lesz,akkor Gerwennel seggrepacsizhatsz:-)
Ajjaj! Meleg a pite!!!
Lucky donk.
Neeeeeeeeeeeeeee...
Gyerekek ! Ugyérzem ilyenkor kell szerénynek maradnom , amikor a csúcson van az ember akkor a legnehezebb nekem menni fog !
A mai tippversenyt is megnyertem , ne csüggedjetek! Ha nem fáradtatok még bele jövőhéten is érdemes megpróbálnotok új hét uj remények!Szoros verseny volt , nem volt teljes dominancia.Amit tanácsként adnék hogy gyűjtsetek több embert és akkor nagyobb a sansz h valaki legyőz.
Csiga barátom neked szép álmokat ,bár nem hiszem h ezek után könnyen fogsz aludni, mi VanGerwennel még 5-6ig elleszünk itt a fórumon.
Vak tyúk című musicalt hallhattuk! Jó éjt,egy élmény volt!!!
És amikor a csúcson vagyok ilyenkor jólesik ugymond adakozni , megbocsájtani a bünösöknek . VanGerwenékkel szopatjuk egymást kölcsönösen ez belefér , bár míg én néha kapok 1-2szurka piszkát addig ők mintha non-stop oboáznának de ez gondolom nem újdonság.
VISZONT! Ma Vargepard túllépett 1határt , ami már nem a szurka piszka , de ma téged is hajlandó vagyok FELOLDOZNI Gepárd , nyugodtan aludhatsz élvezd a fórumot pókerezz stb
Gyerekek ! Ugyérzem ilyenkor kell szerénynek maradnom , amikor a csúcson van az ember akkor a legnehezebb nekem menni fog !
A mai tippversenyt is megnyertem , ne csüggedjetek! Ha nem fáradtatok még bele jövőhéten is érdemes megpróbálnotok új hét uj remények!Szoros verseny volt , nem volt teljes dominancia.Amit tanácsként adnék hogy gyűjtsetek több embert és akkor nagyobb a sansz h valaki legyőz.
Csiga barátom neked szép álmokat ,bár nem hiszem h ezek után könnyen fogsz aludni, mi VanGerwennel még 5-6ig elleszünk itt a fórumon.