Gyerekek már most nagyon várom a jövő7 csütörtököt! Jó volt együtt szurkolni!!! Jövőre fogadásokkal egybekötve fogjuk tolni ezt a tippelősdit! Lenyomjuk a magunk kis PL-ját! Legalább meggazdakszok:))a donk meg mehet a hajléktalanszállóra :P
Gyerekek már most nagyon várom a jövő7 csütörtököt! Jó volt együtt szurkolni!!! Jövőre fogadásokkal egybekötve fogjuk tolni ezt a tippelősdit! Lenyomjuk a magunk kis PL-ját! Legalább meggazdakszok:))a donk meg mehet a hajléktalanszállóra :P
Toljuk bohócok ,de akkor én is egy kicsit komolyabban veszem !!! Toljuk és ne apróba "****k" :D
Bármikor kezdhetjük,ha szúrja a zsebeteket a zseton!
Mennyibe toljuk + kéne egy megbizható ember aki összeszedi a lovét?
Mennyibe toljuk + kéne egy megbizható ember aki összeszedi a lovét?
Lennénk vagy 4-5en 50euroval mehetne , persze ha több azzal sincs gond :)De ha kevesebbre gondoltatok se gond , bármi mehet az a lényeg h legyen egy kis + izgalom
Benne vagyok,de ki kell dolgozni a részleteket!
Csiga legyél te a pénztáros , én a hozzászólásaim miatt nem jövök szóba mint megbízható :) VanGerwen elinná . Neked elutaljuk utána meg szétdobjuk . De én .Fr oldalokon oktatok , és Skrillem is csak euros van szoval ha nem gond a pénznem legyen EUR. Sőt konkrétan a konverziós kltsg miatt én csak euroba tudom tolni.
Lumpi , Balu meg a többi dartsanalfabétát is szivesen várjuk :)