Neked nem 7 pontyod van, szénbúza?
Igen cudarul indalt a játék, de ha már nem én nyerem, akkor bízom benne, hogy a jelenlegi listavezető, tarno21 lesz a befutó, hiszen köztünk létezik egy örök érvényű megállapodás, miszerint a tartozásokat legkésőbb 2048-ig kell rendezni.
Hogy nyalja az öreg bakter seggét félelmetes. Szoktatok még orgiákat tartani? Engem már meg sem hivtok az örömlány édesanyátokat.2 féreg
Players Championship P. Wrigth - W. Jones 4-6 (106. a világranglistán). Valami nem stimmel a mókamesternél úgy látszik. Cross ellen is elég unszimpatikus volt, hogy még kezet se fogott. Szerintem simán féltékeny volt, hogy Cross 1év alatt elérte azt amit ő soha nem fog.
Mondjuk Whitlock is kiesett úgy látom.
Ne marj bele Wrightikába Tacskó! ****omatt máár Whitlocknak fut a szekér egyből cincogsz?
Ne marj bele Wrightikába Tacskó! ****omatt máár Whitlocknak fut a szekér egyből cincogsz?
Nagy arc? Miről beszélsz ember? A Tacskó korkülönbségből és az Ltacsi becézéséből jött azt hittem találó és csipni fogod .
****omatt mááár az ember kerüli a konfliktust mindenhol és mégis szép lassan kiutálják milyen világot élünk? Fogok én nyalizni mindenkinek lehet lassan elkéne kezdenem beszólogatni ****omaat a szolid embert mindenhol megtalálják.
Én sem értem a kirohanást. Tudhatod,hogy a donk ilyen. Gyerek még.....
Vagy rossz napod volt?
Messze volt ez a kirohanástól, azt Wright csinálta a PL-ben meg piás Lewis a múltkor amikor megfojtogatta a gyereket :D Csak valami szakmai hozzászólást vártam, cserébe mást kaptam, de most ezen ne pörögjünk. Szerintem maradjunk a dartsnál.