Messze volt ez a kirohanástól, azt Wright csinálta a PL-ben meg piás Lewis a múltkor amikor megfojtogatta a gyereket :D Csak valami szakmai hozzászólást vártam, cserébe mást kaptam, de most ezen ne pörögjünk. Szerintem maradjunk a dartsnál.
Én sem értem a kirohanást. Tudhatod,hogy a donk ilyen. Gyerek még.....
Vagy rossz napod volt?
Szakmait hiába vársz a csatlóstól, köze nincs az egészhez, évente talán ha két meccsbe belenéz összesen. Az a baj már trollkodni se tud, régen még csak-csak ugatta, de mára maradt neki a primitív sértegetés, és még neki áll följebb, ha belemarnak.
A szakmai részhez szinte biztos h dartsba én vagyok itt legkevésbé képbe de alulbecsülsz azért az évi 2 meccsel a vb-t meg PL-t végighörgöm . A vb-t kb 100%ban a PL-t 50-70ben de ja elég koca vagyok ezt sikerült lereadelned ami az utóbbi időben nem nagyon megy bár ezen meg se kéne lepődni egy ekkora elmétől aki szereti a pókert és 25centes spinekig volt képes eljutni nem nagyon lehet extrákat várni.
Egyébként nem találom azt a hozzászólósod az ún. igazságbeszédedet ahol mindenkit elküldesz a picsába és bevallod h kit szeretsz kit utálsz :D Olyan megható volt :DValahol vissza lehet keresni?
Na Gerwen ma is behúzta Players Championship-t. Tegnap Wade-t verte, ma Cadby gyereket a döntőben. Néha olyan érzésem van, mintha a nagyok nem pörögnének rá Gerwenen kívül ezekre a hétvégi mókákra. Tavaly legalább Taylor behúzott hármat. Pedig a sok apróból biztos szép összeg jön ki az év végére.
Na Gerwen ma is behúzta Players Championship-t. Tegnap Wade-t verte, ma Cadby gyereket a döntőben. Néha olyan érzésem van, mintha a nagyok nem pörögnének rá Gerwenen kívül ezekre a hétvégi mókákra. Tavaly legalább Taylor behúzott hármat. Pedig a sok apróból biztos szép összeg jön ki az év végére.
Egy szint fölött neked és Piroslaposnak rendkivűl magas. Eger környéki paraszt gyerekek vagytok nincs ezzel semmi gond én is falusi vagyok de rajtatok érződik az IQ hiánya
[/FONT][/COLOR]
A lestavezető megkezdi a tippelést
Smith – Whitlock 6-6
Price – Suljovic 4-7
Gerwen – Gurney 7-3
Cross – Barneveld 6-6
Wright – Anderson 4-7
Smith – Whitlock 7-5
Price – Suljovic 6-6
Gerwen – Gurney 7-3
Cross – Barneveld 7-4
Wright – Anderson 5-7