A vadászkutya feladta vagy mivan?
Lalas, hogy Gerwentől mindenki gálát vár, de én valamiért azt érzem, hogy közel sem lösz ez olyan sima menet. Főleg, hogy a meglepetésekről szól eddig a liga. Vajon marad száz százalékos inas a nap végére? Remélem, hogy igen, mégpedig a hájfejű tarajos, sorry Iiitacsi. :D
Lalas, hogy Gerwentől mindenki gálát vár, de én valamiért azt érzem, hogy közel sem lösz ez olyan sima menet. Főleg, hogy a meglepetésekről szól eddig a liga. Vajon marad száz százalékos inas a nap végére? Remélem, hogy igen, mégpedig a hájfejű tarajos, sorry Iiitacsi. :D
Úgy látom,hogy már hosszútávon itt is kijön a tudás. A táblázat kidobja,hogy ki az igazi szakértő:)
8 dollárért mindenkinek megadom a lehetőséget,hogy kivásárolja magát! Aki darts professzornak szólít ezután 1 hétig,annak 7!
8 dollárért mindenkinek megadom a lehetőséget,hogy kivásárolja magát! Aki darts professzornak szólít ezután 1 hétig,annak 7!
Piroslapos szépen besült ebben a körben .Szép lassan alakulnak azért a dolgok érkezem!
Vak Csiga bazd meg azt hittem valami oriasit oktatott h itt izmozik erre 2 meccset telibe mákol a többin meg totál vakság ettől még Faék tippsorát is többe nézem mert ő 3kimenetelt talált el.