ltacsi
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2018. febr. 22. 12:01

A vadászkutya feladta vagy mivan?

Áhh ne reménykedj :D Bár a múltkori tippsorral mindketten igencsak mellélőttünk, azért még korai lenne feladni.

Smith-Whitlock 5-7
Price-Suljovic 5-7
Gerwen-Gurney 7-2
Cross-Barny 6-6
Wright-Anderson 3-7

van Gerwen
Válasz ltacsi kommentjére
2018. febr. 22. 12:27

Lalas, hogy Gerwentől mindenki gálát vár, de én valamiért azt érzem, hogy közel sem lösz ez olyan sima menet. Főleg, hogy a meglepetésekről szól eddig a liga. Vajon marad száz százalékos inas a nap végére? Remélem, hogy igen, mégpedig a hájfejű tarajos, sorry Iiitacsi. :D

ceewyl
Válasz van Gerwen kommentjére
2018. febr. 22. 12:37

Lalas, hogy Gerwentől mindenki gálát vár, de én valamiért azt érzem, hogy közel sem lösz ez olyan sima menet. Főleg, hogy a meglepetésekről szól eddig a liga. Vajon marad száz százalékos inas a nap végére? Remélem, hogy igen, mégpedig a hájfejű tarajos, sorry Iiitacsi. :D

[video=youtube;bQfBSutT_oc]https://www.youtube.com/watch?v=bQfBSutT_oc[/video]

A bullt mondjuk jobban is szórja, mint az Ogre... :cool:

ltacsi
Válasz van Gerwen kommentjére
2018. febr. 22. 12:58

Az elmúlt hetek és a hétvégi teljesítmény alapján Gerwen magasan az esélyes. A Smith-Whitlock meccsre meg szerintem simán benne van az X is, azzal viszont Piroslapos jár jól.

csiga19794
Válasz Koszka9999 kommentjére
2018. febr. 23. 6:15

Úgy látom,hogy már hosszútávon itt is kijön a tudás. A táblázat kidobja,hogy ki az igazi szakértő:)

csiga19794
Válasz ltacsi kommentjére
2018. febr. 23. 6:16

8 dollárért mindenkinek megadom a lehetőséget,hogy kivásárolja magát! Aki darts professzornak szólít ezután 1 hétig,annak 7!

ceewyl
Válasz csiga19794 kommentjére
2018. febr. 24. 2:37

8 dollárért mindenkinek megadom a lehetőséget,hogy kivásárolja magát! Aki darts professzornak szólít ezután 1 hétig,annak 7!

Te körülbelül annyira vagy dartsprofesszor, mint amennyire az egri ogre sommelier.:cool:

ceewyl
Válasz ceewyl kommentjére
2018. febr. 24. 2:54

WINAMAXDONK
2018. febr. 24. 4:29

Piroslapos szépen besült ebben a körben .Szép lassan alakulnak azért a dolgok érkezem!

WINAMAXDONK
2018. febr. 24. 5:07

Vak Csiga bazd meg azt hittem valami oriasit oktatott h itt izmozik erre 2 meccset telibe mákol a többin meg totál vakság ettől még Faék tippsorát is többe nézem mert ő 3kimenetelt talált el.

Élő ügyfélszolgálat