Itten már rész(eg)eredmény sincs az állásról? A puhánytestű reszortja kritizálni a moderátor hanyagságát, de ez esetben helytálló, indal az újabb forduló, tabella meg sehol. Ha gondoljátok, én is összeszámolhatom, de abban nektek nem lösz köszönet. No elég a pofázásból, nézzük a DARTSKOLOSSZUS mestertippjeit:
Whitlock-Price 7-4
Anderson-Cross 7-4
Suljovic-Gerwen 4-7
Barney-Smith 7-4
Gurney-Wright 6-6
[CENTER][table="width: 300, class:grid, align: left,"]
[tr]
[td][/td]
[td]1[/td]
[td]2[/td]
[td]3[/td]
[td]4[/td]
[td]5[/td]
[td]6[/td]
[td]Össz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Piroslapos[/td]
[td]7[/td]
[td]2[/td]
[td]5[/td]
[td]10[/td]
[td]5[/td]
[td]5[/td]
[td]34[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Csiga[/td]
[td]5[/td]
[td]6[/td]
[td]5[/td]
[td]5[/td]
[td]4[/td]
[td]7[/td]
[td]32[/td]
[/tr]
[tr]
[td]MvG[/td]
[td]1[/td]
[td]5[/td]
[td]5[/td]
[td]9[/td]
[td]7[/td]
[td]1[/td]
[td]28[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Modi[/td]
[td]4[/td]
[td]3[/td]
[td]2[/td]
[td]5[/td]
[td]5[/td]
[td]5[/td]
[td]24[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Itacsi[/td]
[td]1[/td]
[td]4[/td]
[td]0[/td]
[td]6[/td]
[td]6[/td]
[td]3[/td]
[td]20[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Donk[/td]
[td]0[/td]
[td]3[/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td]4[/td]
[td]2[/td]
[td]11[/td]
[/tr]
[/table][/CENTER]
Édes istenem most értem haza meccsről a szokásos mesterhármas utan elfelejtettem tippelni basszus :) Bár sztem mind1 nemigen hoztam volna már be
Édes istenem most értem haza meccsről a szokásos mesterhármas utan elfelejtettem tippelni basszus :) Bár sztem mind1 nemigen hoztam volna már be
Neked is game over ugylátom :D Remélem Piroslapos nyeri Csiga melldöngetését nehéz lenne hallgatni .Maradjon csak ő a dartsanalfabéta szerepébe akit 2:0ra aláztam amikor ketten fogadtunk
itt valami hatalmas vicc van eltüntek a tippjeim!!!!!!!!!!!!!!
Szokás szerint még mixen is megtettem legalább arról van nyugta de az is biztos hogy ide is kiírtam még egy cimbi is itt volt együtt alkottuk a tippeket !
HATALMAS VICC LENNE HA ELVESZNE AZ ÚJABB 7 PONTYOM
Még gerwennek is mondtam személyesen a tippjeim
Szép volt Lapos igy elbukni :D Nem is te lennél te szellemifogyatékos sárgalapos ökör
Csalni nem ér!!!!
Hihetetlen hogy nem megy le egy tippjáték sem a hevesiek csalási kisérletei trükkjei sumákolásai nélkül.
Itt amugy mi a ****ért nincs önlike? Hosszabbitason az is van nagyon bejön ha tetszik amit irok likeolom is befele magam