vicc lenne így elbukni.
nem a bajnokot kéne szopatni hanem az amatőröket, de lehet a rendszer szándékosan akar nehezíteni de nekem ez nem hiányzik akkor inkább nem is adok le több tippet és nem a pénz miatt hanem az elvek miatt!!! Ha ez nem kerül elő vagy nem szavazzák meg akkor majd a végén szóljatok kinek küldjem a zsét-
Szépen haltál meg Lapos nagyon szép halál .Ezt emlegetni fogjuk sokáig de nagyon ugy néz ki hogy megint elbuksz az utolsó szalmaszálba.
Màr mièrt adnánk meg? Főleg 7 pontot? Az én eredményeimet meg átìrták! Mind telibe ment pedig.
Eddig ùriembernek ismertelek meg,nagy csalòdás lenne,ha bedurciznál,mint mikor a donk egy lány egy kapcsolatában. Bár nem hiszem,h valaha is igazi férfi lehetne. Ahhoz nem elég tökös.
Szerintem Csiga és Donk közösen hackelték meg a rendszert.
Nem túl sportszerű, mit ne mondjak... :D
Én amúgy tényleg csak Donkra emlékeztem a forduló előtt, hogy nem küldte el a tippjeit, de ő úgyis kibérelte a 6. helyet...
Utolsó 2 oldal óriási, szénné röhögtem magam Laposon meg az agyhalott dankon. :D Lehet az volt a baj inas, hogy makinas is ott volt már óriás tövön, és törölte a tippjeidet, de színlózan már te sem voltál, amikor elküldted... vagy nem. :D Amúgy ja, mondtad, hogy tippeltél, én meg azt, hogy vagy te nyered vagy én. Nekem ez jól jött, ha mégse küldted el vagy valaki meghekkelte. :))
Csak nehogy a végén leginkompetensebb puhánytestű, royalizka-seggnyaló legyen a befutó, mert az a darc és a játék megcsúfolása lenne.
seggnyaló........hát persze:)
Bár egy fokkal jobb,mint az anya csecsét 20onx évesen szopkodó gyerek!
Ezt szeretem imádom .Ez a Csiga-Gerwen nálam egy Gerwen -Taylor klasszikushoz hasonlitható csörte ez a kedvencem.Ha kérhetetem ne kiméljétek egymást
Ezt szeretem imádom .Ez a Csiga-Gerwen nálam egy Gerwen -Taylor klasszikushoz hasonlitható csörte ez a kedvencem.Ha kérhetetem ne kiméljétek egymást