ceewyl
Válasz Piroslapos kommentjére
2018. ápr. 14. 22:59

Mit jelent ez? (0,2)

2 fordulóval ezelőtt 0 pont, most meg 2.

van Gerwen
Válasz ceewyl kommentjére
2018. ápr. 15. 1:04

2 fordulóval ezelőtt 0 pont, most meg 2.
Lal, jól megáraztad az inast. Amúgy óriás vicc az állás, a fogyatékos félnótás tökutolsó helye nyilván papírforma, de hogy a pt. f. vezessen, az egészen őrület, téboly. Most sem bírom megállni a kötekedést, csigát itt sokan 10 dolláros inasnak nevezték, de ha tényleg ő nyeri, én is az leszek inkább, mintsem neki 1 centet is küldjek. :D

csiga19794
Válasz Koszka9999 kommentjére
2018. ápr. 15. 4:34

1 debil volt,aki így nevezett. A többit inkàbb nem írom le,mert korlàtolt képességeid vannak,ùgysem értenéd... Ha én nyerek megtarthatod a 10$-t,de legalább add haza muterodnak,h pàr zsömlével beszállj az ellátmányozásodba,kis ingyenélő.

Piroslapos
2018. ápr. 15. 15:10

1. Csiga 40 (5,3)
2. Piroslapos 36 (0,2)
2. MvG 36 (5,3)
4. Ceewyl 33 (3,6)
5. Itacsi 30 (4,6)
6. Donk 11 (0,0)

Pls mindenki ellenőrizze le legalább a sajátját!

Sajnos nagyon hiányzik a 2 héttel ezelőtti 7 pontyom :( :( :( így a 5. helyre jó leszek szerintem

ceewyl
Válasz Piroslapos kommentjére
2018. ápr. 15. 17:13

Sajnos nagyon hiányzik a 2 héttel ezelőtti 7 pontyom :( :( :( így a 5. helyre jó leszek szerintem

Simán lehetsz még mögöttem második. :p

ceewyl
Válasz csiga19794 kommentjére
2018. ápr. 15. 20:09

Ha nem gond, ezután légyszi privátban vitassátok meg, hogy ki a topik bikája.
Eddig sem az egeket verdeste a színvolal, de azért van egy határ, ami alá ne menjünk...:cool:

Inkább vitatkozzatok arról, hogy Ihász Vera vagy Czipó Vivien hétvégi sikere a nagyobb, ha már egy darts topikban vagyunk.

Piroslapos
2018. ápr. 15. 20:14

Eddig sem az egeket verdeste a színvolal, de azért van egy határ, ami alá ne menjünk...:cool:

Inkább vitatkozzatok arról, hogy Ihász Vera vagy Czipó Vivien hétvégi sikere a nagyobb, ha már egy darts topikban vagyunk.

Jogos a 2 pont :))

van Gerwen
2018. ápr. 15. 20:25

Szép volt, Vivi döntőjébe bele is néztem, de a női darts nekem még mindig olyan, mint a legtöbb női sport, hogy közel nézhetetlen. Nyilván leget sem nyernék ellenük, de sokszor úgy éreztem az óriási szektorhibáknál, a dupláknál és az azelőtti kerekítő nyilaknál, mintha magamat látnám, annyira mellé mentek. :cool:
Ma sajnos nem lösz klasszikus MvG-Wright döntő. :( White tegnap tolt egy 83-as átlagot, ma meg oktatta a nem túl topformában dobáló Gerwent, remélem, hogy most már megnyeri az egészet, de ilyenkor szokott az lenni, hogy következő meccsén 90 alatt marad, s simán megesik.

ceewyl
Válasz van Gerwen kommentjére
2018. ápr. 15. 20:53

Szép volt, Vivi döntőjébe bele is néztem, de a női darts nekem még mindig olyan, mint a legtöbb női sport, hogy közel nézhetetlen. Nyilván leget sem nyernék ellenük, de sokszor úgy éreztem az óriási szektorhibáknál, a dupláknál és az azelőtti kerekítő nyilaknál, mintha magamat látnám, annyira mellé mentek. :cool:
Ma sajnos nem lösz klasszikus MvG-Wright döntő. :( White tegnap tolt egy 83-as átlagot, ma meg oktatta a nem túl topformában dobáló Gerwent, remélem, hogy most már megnyeri az egészet, de ilyenkor szokott az lenni, hogy következő meccsén 90 alatt marad, s simán megesik.

Wright már tegnap kiesett ,így az viszonylag nehézkes is lenne... :)
Én Cross-Smith döntőt várok Smith győzelemmel (így tuti Price-White lesz :)) ).

ltacsi
Válasz Koszka9999 kommentjére
2018. ápr. 15. 21:00

Én is végignéztem Vivi döntőjét. Sajnos egyet értek Gerwennel, furcsa volt látni, hogy sokszor még a sima szektort se találják el, amikor kerekítenek. Főleg ez Aileen de Graaf-nál volt érdekes, nem láttam még játszani, de azt hittem jobban dob, mégiscsak világranglista 2.helyezett. Ettől függetlenül nagyon ügyes Vivien és valószínűleg kiszállóig se jutnék el ellene.
European Tour-on meg szerintem befigyel majd egy Smith - Cross döntő.

Élő ügyfélszolgálat