van Gerwen
Válasz ltacsi kommentjére
2018. ápr. 15. 22:40

Nyilatkozott valami olyasmit, hogy azért indul kevesebb versenyen, mert már a családjával szeretne több időt tölteni. Ami fura, mert még azért nem olyan öreg.

Na ez az, bezzeg Wright idősebb nála, de mint egy igásló, egy ilyet sem hagyna ki. Másképp mondjuk nem lehetne második a világranglistán.

van Gerwen
Válasz van Gerwen kommentjére
2018. ápr. 15. 22:42

Ezt a BDO-ból szalajtott óriás dank szpíkert sosem fogom tudni megszokni, erre már a csapból is ő folyik, s még a döntőt is neki adták.

van Gerwen
2018. ápr. 15. 23:16

Hopp hopppp hoppppppppppppppppppppp

WINAMAXDONK
Válasz ceewyl kommentjére
2018. ápr. 16. 0:18

Ha nem gond, ezután légyszi privátban vitassátok meg, hogy ki a topik bikája.
Eddig sem az egeket verdeste a színvolal, de azért van egy határ, ami alá ne menjünk...:cool:

Inkább vitatkozzatok arról, hogy Ihász Vera vagy Czipó Vivien hétvégi sikere a nagyobb, ha már egy darts topikban vagyunk.

Én kérek elnézést helyettük is 2 civakodó ovodás telepi szintű beszólásokkal .Rém ciki a PA dartsos közösségének h 2 ilyen barom a zászlóshajója. Ugy gondolom h elő kell lépnem nekem is és a szakmaiságot előtérbe helyezni nem a baromságot és a topik szakmai zászlóshajójának lenni.

WINAMAXDONK
Válasz Koszka9999 kommentjére
2018. ápr. 16. 0:20

Annyi hogy ha röhögni akarunk (kinunkban )akkor elég megkérni Differentboardert h irjon valami szellemeset.

van Gerwen
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2018. ápr. 16. 0:46

Én kérek elnézést helyettük is 2 civakodó ovodás telepi szintű beszólásokkal .Rém ciki a PA dartsos közösségének h 2 ilyen barom a zászlóshajója. Ugy gondolom h elő kell lépnem nekem is és a szakmaiságot előtérbe helyezni nem a baromságot és a topik szakmai zászlóshajójának lenni.

Haha inas, ez még viccnek is rossz. Amúgy ez a Hopp már régen is szimpatikus volt nekem, s látszik, hogy német, mert helyén van a szíve, rengeteg kulcsszituációban bedobta a duplát, meg nem adja föl sosem. Ha nem áll meg a fejlődése, akár még az új Gerwen is lehet, legalábbis fejben van olyan erős.

van Gerwen
2018. ápr. 18. 3:02

Most szerdán is lösz forduló, bár kétlem, hogy erről hallott az újdonsült "szakmai zászlóshajós" inas, aki természetesen azóta sem írt semmi érdemit ide. No de lássuk a szokásos MESTERTIPPEKET:

Smith-Anderson 4-7
Cross-Gurney 7-4
Barney-Whitlock 7-4
Wright-Gerwen 4-7
Cross-Anderson 6-6

WINAMAXDONK
2018. ápr. 18. 3:26

Mi a ****t pofázol kistacskó? Nem gondolod hogy veled fogok elemezni .Várom a komolyabb szaktekintélyeket (Ltacsi,Ceewyl ,jómagam) eszmecserére

csiga19794
2018. ápr. 18. 6:12

smith 6-6
cross 4-7
Barney 6-6
Wright 3-7
cross-and. 6-6

ceewyl
Válasz csiga19794 kommentjére
2018. ápr. 18. 12:03

Smith-Anderson 3-7