Nem kell pénztáros!! A belső köreinkben megbízok! Nem milliókról lesz szó! Aki 40-50 dodóval átbasz az legyen vele boldog! Elöször kitalálom a részleteket és megbeszéljük! Kedden lesz időm vele foglalkozni!
Pontosan ! Oké főnök!
A következőre gondoltam uraim!!
3 forduló van hátra és a 4es döntő ,ha jól tudom!
50 dodót csapna fel mindenki tétnek!
Az 1es és a 2es tippek 1-1,a döntetlen tippek 2 pontot érnének(hagy kockáztasson az ostoba donk)és pluszban meg kell tippelni a 4es döntő végeredményét és ez 3 pontot ér,de csak akkor ha mind a 4 résztvevőt és annak végső helyezését is eltalálja!
Majd aki kapja marja a zsét!
Ez csak egy vázlat! Húzós tárgyalásaim voltak ma és fáradt vagyok,de az alapkoncepcióval ki akartam rukkolni,hogy csütörtök délig pontosíthassunk rajta! Várom az ötleteket!!!
Na mi van??? Már összekaksiztátok magatokat?
Én kicsit igen, félek, hogy hogy ha elbukom az 50 dodót, akkor nem lesz miből innom. :mad:
Akkor legyen a tét egy üveg sör?:-)
Vagy egy bubimentes ásványvíz? Mit csinálnál vele,ha véletlen megnyernéd?? Még fröccsnek se jó!
Ha úgy érzitek sok az 50 dodó,akkor finomíthatunk rajta! A lényeg,hogy legyen valami kis tét és,hogy szívhassuk a donkey vérét!
Kapjuk össze magunkat,mert mindjárt itt a csütörtök és kifutunk az időből! Íme a nyertes tipposzlop!
7.forduló
Wade-Lewis 2 (3-7)
Wright-Bunting 1 (7-4)
Barney-Taylor 2 (2-7)
Huybr.-Anderson 2 (3-7)
Chissnal-MVG 2 (3-7)
8.forduló
Anderson-Bunting 1 (7-2)
Lewis-Chissnal 1 (7-3)
Taylor-Huybr. 1 (7-3)
MVG-Barney 1 (7-2)
Wright-Wade 1 (7-5)
9.forduló
Anderson-Barney 1 (7-2)
Bunting-Huybr. X
Lewis-Wright X
Taylor-Chissnal 1 (7-4)
MVG-Wade 1 (7-2)
PL végeredmény: 1.MVG 2.Anderson 3.Taylor 4.Wright
Igen donk jól látod betoltam a 4es döntőbe a kígyót,de ha nem hozza le az utolsó 3 fordulóban a meccseit főleg Chizzi ellen,akkor nem tudja kitolni a 4ből és piszkosul megverlek ez esetben! Persze ehhez kell az is,hogy a rasnya Lewis is összekapja magát arra az egy meccsre a 8. fordulóban!
Várom a többi hozzá nem értő tippeket! Tanár úr,donk, esetleg Lumpi(?) Balu(?) kedves topik nyitó és mindenkiét aki szereti a dartsot és szeretne pénzt tolni a zsebembe!:-)
Én ugy tudom nem 4es döntő lesz még, hanem 2ember kiesik és viszik magukkal az eredményt ,és a utána a 8as ból marad a 4 és ők tolják az elődöntőket.
Az x is csak 1 pont legyen sztem + a 4es döntő 4résztvevőjét +annak sorrendjét nem fogja a kutya se eltalálni ugyh azon még finomítsunk valamit.