Gerwen - Cross: 10-6
Smith - Anderson: 5-10
Döntő:
Gerwen - Anderson: 8-11
Azzal nem is foglalkoznék, aki állítása szerint egy fórumozó miatt megutál egy sportágat, az olyat nem is érdekelte, szerette soha igazán a dartsot. Te viszont meglepsz, LTacsi, tudom, hogy már évek óta lököd, hogy unod Gerwent, de pl. most hétvégén magához képest elég rosszul játszott, simán kieshetett volna korán, meg izgalmas csörtéket vívott, csak a többiek eldankolták. Igaz, hogy ugyanúgy nyeri a tornákat, mint 1-2 éve, de az a dominancia már nincs meg, hogy agyonverne mindenkit. Arról meg nem tehet, hogy elég sokan mélyponton vannak, Taylor visszavonult, Wright, Lewis, Chizzy, Barney értékelhetetlen az utóbbi időben, Anderson is elég hektikus, nem beszélve arról, hogy a kisebb versenyeken nem indul. Cross sem egy Gerwen azért, vb-n és azelőtti hónapokban jól dobált, de azóta ő is beleszürkült a mezőnybe, gyakorlatilag csak Gurney meg Smith van jó formában, az ilyen Suljovic, Whitlock, Price, Klaasen-féléket és a többi top10-en kívülit meg 10/9-szer bármikor elverte, mert annyival gyöngébbek, s konstansan jó teljesítményt nyújtani képtelen bármelyikük, addig MvG meg szinte mindig 100 fölötti átlaggal bír. A fiatalok közül nem is tudom, ki lenne képes, hogy a következő években megszorongassa Gerwent vagy nagy tornákat nyerjen, vb óta teljesen eltűnt Jamie Lewis, Dimitri, Hoppnak is egy nagy dobása volt szó szerint, azon kívül semmi, Benito a béka segge alatt, talán King Cadby lehetne még a jövő sztárja, de ő meg mit csinál a UK Open óta?
Elődöntők: Gerwen-Cross 10-7 Smith-Anderson 7-10 Döntő: Gerwen-Anderson 11-8
Ha véletlen én nyerem senki ne utaljon ps-en! Akkor adok skrill,neteller elérhetőséget.
MvG - Cross 10 - 5
Smith - Anderson 4-10
MvG-Anderson 9-11
Skrill meg ilyen viccek se nekem, se Laposnak nincs, mi ott nem tudunk se utalni, se fogadni, csak a PS játszik!
Skrill meg ilyen viccek se nekem, se Laposnak nincs, mi ott nem tudunk se utalni, se fogadni, csak a PS játszik!
vagy jó még a party poker is
Majd akkor bankszámla, vagy megoldjuk valahogy. Megkérek valakit,hogy utaljon helyettem ps és majd én átutalom ewalleten.
Ha véletlen én nyerem senki ne utaljon ps-en! Akkor adok skrill,neteller elérhetőséget.