Kettesévél van számolva, relax. :cool:
1. MvG (4,0) & Modi (4,0) 49 pont
3. PL (2,3) & Csiga (2,3) 48 pont
5. Itacsi (1,3) 45 pont
6. Donk (3,0) 14 pont
Több első helyezettnél mi lesz? Szétosztjátok a kemény 10$-t? :D Meg a döntő nap, hogy lesz tippelve, csak a két elődöntőre?
Hihetetlen profi vagyok hogy adtam 2 forduló előnyt és így sem tudtok meglépni :)
Ha netán így is megnyerem akkor az igen ciki lenne számotokra :)):)):))
Több első helyezettnél mi lesz? Szétosztjátok a kemény 10$-t? :D Meg a döntő nap, hogy lesz tippelve, csak a két elődöntőre?
Az mlsz tipp játékon nekem nem ez jön le:p
Ott hogy van a díjjazás? Csak az első kap vagy 2. esetleg 3. helyezettnek is jut valami?
Azt se vágom hány forduló van még:)
Most látom 33 fordulós a téma. Az még sima lehet:)
Most látom 33 fordulós a téma. Az még sima lehet:)
Dehogy:)
Még hogy Gerwen nem tud izgalmas meccset játszani, bődületes, amit imént Görnivel tolt. Az elején olyan volt, mint két napja Lewis, összevissza dobált, főleg a megszállóknál, egy pontyon úgy állt, hogy 17/2. 6-2-nél azt hittem, hogy vége is a meccsnek, aztán megderült, hogy 7-ig megy, de akkor se adtam neki sok esélyt. Utána azért összerakta a megszállóit, Görni továbbra is langyos tempóban dobált, ennek ellenére még így is túl kellett élni 3 meccsnyilat, de aztán csak meglett valahogy, jöhet Huybrechts a döntőben. (Nem tudtam leírni a nevét, ezért utánanéztem, és most látom, hogy nem is ő lösz, 3-0 után elmentem fürdeni. :D ) Ezt a dankot simán haza fogja küldeni.