Bohocliga bazd meg szánalmas
Ne pofázz bele félnótás, tőteléknek mondjuk tényleg jöhettél volna, hogy a puhatestűvel megküzdhess az utolsó helyért. Privátot amúgy sem lehet küldeni ennek a dank nickednek.
Szánalmás hogy Norris áraz titeket . 2 nagy rakás szerencsétlenség nekem ciki nézni ahogy egy Norris oktat benneteket. Ha gyakorlatban nem is vagyok egy zseni de "off-table" a kisujjamba több darts szorult mint belétek összesen együttvéve
Az a szégyen hogy Buntinggal aláz titeket Norris. A vak is látja hogy ez a Bunting az a Bunting amire évek óta várunk és akihez csak Taylor Gerwen esetleg a top Barney mérhető. Most mondom ezt most Bunting behuzza.Gondolom lesz röhögés hahotázás a tipp miatt holnap de aztán vasárnap ha sül a tippem megint akkor lehet nyaldosni a mogyoróimat bünbánóan ahogy 4-5éve amikor még rendszeresen elemeztem a topikban.
Chisnall is nagyon jó amugy . Chisnall vagy Buntingnak szurkolok a 4ből. Ti?
Haha idióta, Bunting ezer év után megy egy jó tornát, ahol nincsenek nézők, ezáltal megváltoznak a körülmények, aztán majd megint megtűnik és semmit nem mutat kb. 2028-ig. Ha Csizinas-Bunting döntő lesz, szerintem meg sem nézem, mert annyira hozna lázba, mint egy női focimeccs vagy Norris fekvőzése. Amúgy óriási, egy Bunting 4 között lehet PDC-vb-n, ez már most az évtized vicce. :))
Visszasírom én azokat a magasröptű "mélyelemzéseidet", azóta se röhögtem akkorákat, hogy létezik valamiben ekkora kontár inas a Földön, mint te, persze kínomban.
A Pats szezonja is olyan volt, mint Gerwené, magukhoz képest majdnem értékelhetetlen. Hány meccset láttál tőlük idén? Newton, mint férfinas gondolom bejön neked.
Tampás lettem idén.
Amugy azon agyaltam hogy ha egy Csiga koru ****i 8-10et "lök" percenként akkor az már egy vadállat. Egy normálisat nem tudna döngetni az öreg. Max hármasba ahol van ugye a nő elől Csiga mögötte majd Csigára rácsatlakozik egy hím aki diktálja a tempót végig.
Még elképzelni is beteg de abba a korba ha tényleg 8-10-et löksz percenként szerintem máshogy nem megy.