Norris80
Válasz Koszka9999 kommentjére
2021. jan. 2. 2:53

Urak, akkor elismeri hivatalosan mindkét fél, hogy innen már nem nagyon tudom elbukni? :-)

Ha ez megtörténik, akkor van számotokra egy ajánlatom:

$25-ra igényt tartok, a maradék $25-ért pedig egy mini tippverseny veszi kezdetét ami a maradék 3 meccset foglalja magában!
A pontok természetesen lenullázódnak és maradhatnak az egyéb feltételek is.

Sőt, ha Tomi előkerült, akkor beszállhat ő is valamilyen formában - persze csak ha nincs ellenetekre.

Kérem a véleményeket, javaslatokat.

van Gerwen
Válasz Norris80 kommentjére
2021. jan. 2. 3:04

Lal, viccelsz? Ez nem így működik, működött eddig. Nehogy már 3 meccsel a vége előtt 1 pontos előnyben vége legyen a játéknak. Ennyi erővel a felénél, óriás vezetésemnél visszatippelhettem volna ugyanazt, amit te és már akkor majdnem biztosan megnyerem. Ha már szóba hoztad a félnótást, akkor az lenne a megoldás, amit már az elejétől mondtam, hogy egy kívülálló inasnak küldi mindenki privátban, és a csak a kiértékelésnél tudjuk meg, ki mire tippelt, de erre a nickjére nem lehet. Csigának lehetne, mert nyilvánvaló, hogy megnyerni már nem fogja, de matematikai esélye még neki is van, szóval ő sem jó. Megbízható, az oldalt napi rendszerességgel látogató kell, banoster mondjuk? Szroli? :D

csiga19794
Válasz BódogTomi kommentjére
2021. jan. 2. 5:38

Az a szégyen hogy Buntinggal aláz titeket Norris. A vak is látja hogy ez a Bunting az a Bunting amire évek óta várunk és akihez csak Taylor Gerwen esetleg a top Barney mérhető. Most mondom ezt most Bunting behuzza.Gondolom lesz röhögés hahotázás a tipp miatt holnap de aztán vasárnap ha sül a tippem megint akkor lehet nyaldosni a mogyoróimat bünbánóan ahogy 4-5éve amikor még rendszeresen elemeztem a topikban.

Valóban röhögünk,mint minden dartsos tippednél tesszük lassan 10 éve:D
Emlékeztetnélek,hogy minden alkalommal a tippverseny utolsó helyét bérelted ki eddig:p

csiga19794
2021. jan. 2. 5:41

Amugy azon agyaltam hogy ha egy Csiga koru ****i 8-10et "lök" percenként akkor az már egy vadállat. Egy normálisat nem tudna döngetni az öreg. Max hármasba ahol van ugye a nő elől Csiga mögötte majd Csigára rácsatlakozik egy hím aki diktálja a tempót végig.
Még elképzelni is beteg de abba a korba ha tényleg 8-10-et löksz percenként szerintem máshogy nem megy.

Megkívántál donk,igaz?? Nem szégyen ez...
Még mindig jóképű és kívánatos vagyok. Írj privátot és megígérem nézheted,ahogy elintézek egy hölgyet! Lenne mit tanulnod az "öregtől":D

Norris80
2021. jan. 2. 10:49

Rendben van Gerwen, akkor a hátralévő fordulókban pontosan ugyanazt tippelem mint te. Kérem jegyzőkönyvbe venni. Köszönöm. :-)

BódogTomi
2021. jan. 2. 11:06

Csiga én 2 PL Heads up duelre emlékszek amit mi nyomtunk? Neked is rémlik?A közös tippversenyeket azokat meg elpoénkodtam a presztizsem kikezdhetetlen azóta hogy kétszer is beáraztalak 1vs 1 ben

lourker
Válasz van Gerwen kommentjére
2021. jan. 2. 11:50

Nekem elküldhetitek privátba a tippeket azt bemásolom amit küldtetek, az elődöntők/döntő után.

Norris80
Válasz van Gerwen kommentjére
2021. jan. 2. 12:15

Ennyi erővel a felénél, óriás vezetésemnél visszatippelhettem volna ugyanazt, amit te és már akkor majdnem biztosan megnyerem.

Ellenben nem tetted mert bíztál az előnyödben és a tippjeidben. Én nem bízom!... :D

csiga19794
Válasz Norris80 kommentjére
2021. jan. 2. 12:41

Rendben van Gerwen, akkor a hátralévő fordulókban pontosan ugyanazt tippelem mint te. Kérem jegyzőkönyvbe venni. Köszönöm. :-)

Ilyet ne tegyünk. Elrontja a játékot. Meg nem is értem velem miért nem számoltok,amikor még behúzhatom:p
Egyértelműen én voltam itt a legnagyobb szakértő. Ha nem kellett volna kockáztatnom az eleje óta,akkor esélyetek nem lenne:D

csiga19794
2021. jan. 2. 12:42

Csiga én 2 PL Heads up duelre emlékszek amit mi nyomtunk? Neked is rémlik?A közös tippversenyeket azokat meg elpoénkodtam a presztizsem kikezdhetetlen azóta hogy kétszer is beáraztalak 1vs 1 ben

Csak 1volt,de azt gavallér módjára elengedted,de azt meg mondhatom,h én poénkodtam el:D

Élő ügyfélszolgálat