Gerwen legalább sármos. :D
Szegény Csiga baszki már én sajnálom :D
Visszapörgetve a meccseket nagy szerencséd volt donk,de nem lesz mindig így :-)
Igazából annyira közeliek a tippek nagyrésze h 1-1 legek döntenek , elég nagy a szerencse szerepe.Pl 3esélyes focimeccsekre tippelnénk nagyobb lenne a tippek szórása, na de 1 szó mint 100 a zsenialitásom tegnap is kidomborodott :D VanGerwen bohóc meg hozta a szokásososat elmixelte az életét , beszállni meg hangember volt
Jövő 7en nagy csapást mérek rád az tuti!
Igazából annyira közeliek a tippek nagyrésze h 1-1 legek döntenek , elég nagy a szerencse szerepe.Pl 3esélyes focimeccsekre tippelnénk nagyobb lenne a tippek szórása, na de 1 szó mint 100 a zsenialitásom tegnap is kidomborodott :D VanGerwen bohóc meg hozta a szokásososat elmixelte az életét , beszállni meg hangember volt
Gerwen nyilván ma is menetel, már az elődöntőben van a Gibraltár Mastersen, sima lesz az is, aztán jöhet a döntőben valószínűleg Jenkins, aki Andersont is búcsúztatta a 87-es átlagával.
Szerencsére tudom is nézni, mert bet365-on van 0,40 forintom. :D
Hihetetlen, a **** életbe! Gerwen 8 tökéletes nyíl után a D12-t 1 millivel mellédobta!
Most már egészen biztos vagyok benne, hogy Gerwen egy másik bolygórúl jött. Megint tükörsimán behúzta, idén 3/3 tornagyőzelem, Premier Leauge-ben is veretlenül listavezető, hétről hétre oktat, sőt az Anderson-elleni vb-s bukta után letolt kb. 50 meccset és még nem kapott ki! Egészen döbbenetes, verhetetlen, sebezhetetlen.