Most már egészen biztos vagyok benne, hogy Gerwen egy másik bolygórúl jött. Megint tükörsimán behúzta, idén 3/3 tornagyőzelem, Premier Leauge-ben is veretlenül listavezető, hétről hétre oktat, sőt az Anderson-elleni vb-s bukta után letolt kb. 50 meccset és még nem kapott ki! Egészen döbbenetes, verhetetlen, sebezhetetlen.
Micsoda notórikus hazudozó , lehazudja nekünk a csillagokat is ha a druszájáról van szó , vagy ha szegény Wrightikát kell mocskolni
Wright elmehet a p...ba! Múlt 7en hazai pályán leszerepelt,csak a sportszerűtlenûl viselkedő közönség mentette meg(meg téged is)!!!!
Holnap forduló van donk! Vigyázz addig a hangszálaidra és ne tusolj sokáig a foci után:-)
Tanár úr.,...holnap számítok a támogatására:-)
Jenkins néhány hete verte meg már meg nem mondom melyik versenyen, előző héten meg a Players Championshipen Kyle Anderson verte 6-5re szóval nem kell túlzásokba esni... :D na jó, most tényleg hasít Gerwen, hihetetlen formában van valóban..
Wright elmehet a p...ba! Múlt 7en hazai pályán leszerepelt,csak a sportszerűtlenûl viselkedő közönség mentette meg(meg téged is)!!!!
Holnap forduló van donk! Vigyázz addig a hangszálaidra és ne tusolj sokáig a foci után:-)
Tanár úr.,...holnap számítok a támogatására:-)
Lehet ez a hajó elment! Nem azért,mert vezet,hanem,mert meggondolatlan voltam és nagy különbségű meccseket tippeltem! Na mind1! A következő fordulóban visszakapom a zsetonom!
Én is itt leszek rétitetvek , és gálázni fogok ahogy szoktam . Nem akarok nagyképűnek tünni de félelmetes szemem van a dartshoz is . Azért GL a 2 bohócnak is , kis célokat kell kitűzni csiga és akkor nem érhet csalódás pl h a multheti 2 pontodat túlszárnyalod ilyesmi:)
Az a baj h elég későn van vége , és az ilyen vargepard féle fiatal titánoknak már köp a maci. De ismétlés biztos lesz szóval ők is megtudják nézni , csak nemtudnak velünk hörögni minden nyilért!
Lehet,hogy itt leszel,de az első mecs után elmenekülsz,mert ez az én napom lesz!
Gerwen tanár bácsival ma lehörgünk a dobogó felső fokáról! Nyugtasson meg az a gondolat,hogy a nevezők száma miatt a legalsóra biztos odaérsz!:-)
Nagyon készen vagyok, tegnap alvás és evés nélkül mentem inni, hamar elvesztettem a fonalat. Íme az oktatótippek:
Lewis-Chisnall 1 (7-4)
Anderson-Bunting 1 (7-4)
Wright-Wade 2 (4-7)
Gerwen.Barney 1 (7-4)
Taylor-Huybrechts 1 (7-4)