Holnap mehetek visszacserélni a monitoromat .Megkérdeztem jó ez pokira? persze ,persze.A faszt. Én hiába szagolgatom nem "érzem" mikor kell random szarokkal berakni 30-40 bb-t.
De még egyben van? :D Én már akkora késztetést éreztem párszor bezúzni a monitort, csak szerencsére már kevésbé vagyok annyira lobbanékony mint régen, és kurva drága is a cucc.
1 - 2 évvel ezelőtt szerintem lazán megcsináltam volna egy - két olyan szar session után mint ami mostanában bír lenni.
Poker Hand History #6325065- Pokerhand.org
mondjuk nem dühöngtem, inkább röhögtem:)
Miért pont engem kell lemákolni Mr. Fishnek? Rákerestem -5k dollárt bukott eddig, stabil -30bb/100-al játszik. Tudom legközelebb majd visszaadja. De akkor is szar érzés. Jó volt leírni. Dühöngés vége. :)
Happy hippo! Tegnap 310 fős verseny ment 10 XBOX 360 250 GB-osért a Betsafe-en. Hát nem sikerült 11. lenni úgy, hogy 85% voltam a flopon? Mielőtt megkérdezitek, nem nem hibáztam az allinnel. SB voltam és nekem volt 8900 zsetonom 2500/5000-es vakszinten. A 11.-nek meg 38.000... :)
Happy hippo! Tegnap 310 fős verseny ment 10 XBOX 360 250 GB-osért a Betsafe-en. Hát nem sikerült 11. lenni úgy, hogy 85% voltam a flopon? Mielőtt megkérdezitek, nem nem hibáztam az allinnel. SB voltam és nekem volt 8900 zsetonom 2500/5000-es vakszinten. A 11.-nek meg 38.000... :)
lehet én vagyok a hülye, de ha 2 vakod se volt amikor allin mentél, ott van egy kis bibi:)))fold equity?:)
Hova foldoljak amikor az egész mezőny kivárásra játszik 1 órája és a második legkisebb stacknek van 8 vakja? Ilxenkor egy helyes move van. A lehető leghátrabbról betenni a stacket és ugye ez az SB.
Hova foldoljak amikor az egész mezőny kivárásra játszik 1 órája és a második legkisebb stacknek van 8 vakja? Ilxenkor egy helyes move van. A lehető leghátrabbról betenni a stacket és ugye ez az SB.