ugy látom neked lett igazad:))) az a lényeg a mondandomnak, hogy nem szabad magad 20 bb alá engedni tulzottan, föleg 2 bb re, ott any 2 becallol, de nem kötözködöm, probálok segiteni.
Nem. A lehető legjobb 2 bbvel hogy nagyvakon megadsz any2val.
Fél vaksom se maradt volna a következő kör bb-jéig az ante miatt.
De azt mondtad sb-ről toltad be, előtte bb voltál, akkor kell megadni. :) Persze,ha körfold volt akkor nem szóltam.
Szal ez volt megírva nekem tegnap. De bejutottam a 162$-os 100k-s versenyre, amelyre egy hét múlva kerül sor. Ott majd egyenlíthet a sors.:)
Nem volt körföld de csodálatos 93 offot kaptam és ugye akkor még volt kb 3 vakom:D
3 vak az kb. any2call BB -ről ha pusholnak rád.
Ja csak nem akkor amikor XBOX360 a tét és már csak egy embernek kell kiesnie. Sorry, de itt megdől az amit belédvertek éveken át. Én is ismerem az ICM, NASH stb modellt, hiszen 11$-on tolom 5-max turbón havi 2-3k SNG-vel. Ez itt fold.
Ismét szeretném felszólítani Csitát, Zirát és Corneliust, King Kongot, Magillát, és a többi emberszabású barátaikat, hogy mindenféle síkosító igénybevétele nélkül gangrapeljék meg a PS összes dolgozóját.
Ezenkívül kedvenc színesfém hímtaggal rendelkező baglyunkat, hogy minden létező lyukat tömjön be az idióta fisheken, akik rommá mákoltak.
Köszönöm
Ismét szeretném felszólítani Csitát, Zirát és Corneliust, King Kongot, Magillát, és a többi emberszabású barátaikat, hogy mindenféle síkosító igénybevétele nélkül gangrapeljék meg a PS összes dolgozóját.
Ezenkívül kedvenc színesfém hímtaggal rendelkező baglyunkat, hogy minden létező lyukat tömjön be az idióta fisheken, akik rommá mákoltak.
Köszönöm