Hellóhelló!
Ide lehet jönni tombolni és káromkodni? :D
KHFOIHOHOEHFO(EHF=(=('=RT'OHFHOHFOEWFWNFPINFVPIHOÖ'(H(Ö)Y')Ö+yö)(fhöhfÖ'HCÖHÖHÖ(HFÖH'oöhnpwEÖHF'FÖ'hböhbGFÖ'(hö'+hgfö'höhfgP'JFHI)PÜ'Hjfö'hö'hfö'hfö'Hfö'hö'+fufbekwlfleiltfj'P)I'I('U(HNNVNKSKOFGRIOGFHHGWOPÉPGWODGFNJRTWPtwe'
BANKROLL $67!!!!!!!!! MEGŐRŰLTEM, BEÜLÖK A LEGNAGYOBB TÉTRE AHOVA TUDOK ÉS LESZ AMI LESZ. ENNYI BUKÁS UTÁN MÁR NEM SZÁMÍT.
fasszopó sárga köcsög bob, MINDEN potot megnyert!! 10 perc alatt 100 dollárt kaszált a rohadék!!
KHFOIHOHOEHFO(EHF=(=('=RT'OHFHOHFOEWFWNFPINFVPIHOÖ'(H(Ö)Y')Ö+yö)(fhöhfÖ'HCÖHÖHÖ(HFÖH'oöhnpwEÖHF'FÖ'hböhbGFÖ'(hö'+hgfö'höhfgP'JFHI)PÜ'Hjfö'hö'hfö'hfö'Hfö'hö'+fufbekwlfleiltfj'P)I'I('U(HNNVNKSKOFGRIOGFHHGWOPÉPGWODGFNJRTWPtwe'
BANKROLL $67!!!!!!!!! MEGŐRŰLTEM, BEÜLÖK A LEGNAGYOBB TÉTRE AHOVA TUDOK ÉS LESZ AMI LESZ. ENNYI BUKÁS UTÁN MÁR NEM SZÁMÍT.
fasszopó sárga köcsög bob, MINDEN potot megnyert!! 10 perc alatt 100 dollárt kaszált a rohadék!!
Pontosan tudom mit kéne tennem, de ilyenkor idegállapotban nehéz kibírni :) Tilt breaker letiltott, úgyhogy ha akarnék sem tudnék játszani most. Meg az vígasztal, hogy a rollom nagy részét kivettem korábban, így "nem buktam túl sokat". Össze kéne szedni magam, és nekiállni megint az sng grindnak.
Pontosan tudom mit kéne tennem, de ilyenkor idegállapotban nehéz kibírni :) Tilt breaker letiltott, úgyhogy ha akarnék sem tudnék játszani most. Meg az vígasztal, hogy a rollom nagy részét kivettem korábban, így "nem buktam túl sokat". Össze kéne szedni magam, és nekiállni megint az sng grindnak.
Lol, mindez sng-ben? Súlykold magadba, napi sokszor, hangosan: a sng-ban nagyon kicsi a plusz amit nyerhetünk, ezáltal nagyon nagy a variancia!
Nem, ez sajnos cash game volt. Sng jobban megy. De már mindegy, 4 dollárom van. Bármit játszottam meg, vesztettem.
50 k hand ota non stop szivat az rng olyan mértékben amit nem lattam még életem soran ...
why?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁSDTGDRHÁRTDHÁRWTJÁRTSÁFDHÁSRTDBÁSRTDÁGDFÁ
azt jó büdös fasszop kurva uristenit sht83-nak!!!! kibaszott fasszopó köcsög orosz!!!!!
5k freeroll MTT alig vagyunk, 6-an sit out az asztalnál, ez a faszzopó meg akármit játszottam meg mindig all int nyomott rám, egyszer hívom A8-al persze, hogy lever K8-al!!! utána meg én megyek all in QQ-val és kiejtett 106-al!!!!!!
NEm bírom idegileg!! És egy hangot nem adhatok ki különben az utcán találom magam, ezért írok ide!!!
közben sikerült kiesnem a $100k tournyból is, persze áltlag feletti stack, és TT vs AA csatában kiesek....