Galambos Tarzan
Válasz JuhaAasz kommentjére
2011. okt. 18. 1:58

A kurva életbe, hogy megint azt a telibevert fisht találom be river blöff allinnel aki AKxxQ boardon a kibaszott riverre esett Q egy parjaval lecallozza az allienemet miután vegigadom a hiperaggro szarjankonak a 3 utcas bloffjet majd riveren raboritom es snappeli... Ejj, hogy az ilyen gyökereket semmi nem ilyeszti meg!!

Jön a következő, az meg 989 boradon 88-al Full mutat, nyilván Preflop csodásan UTG limp/call -t jatszik 88 - al, hogy rohadna el a 70% limp\call statjaval együtt! Tudtam en, hogy az alvás profitabilisabb lett volna!!

andada
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2011. okt. 18. 2:55

4 órája nem kapok ellenfelet... Mondjuk legalább nem bukok:)

AAKKdemi
Válasz andada kommentjére
2011. okt. 20. 8:42

Éppen haveromnak szerettem volna megmutatni, hogy milyen jó is a póker:
A4o kézben
flop: 944
gondoltam nem is rossz
turn: A
na, most láthatsz egy jót
river: J
erre én: ha most nem nyerünk kapsz egy rekesz sört!!!
Ellenfél: AA
:))

atisz
Válasz AAKKdemi kommentjére
2011. nov. 3. 11:47

Már többszáz dolláromba és az idegeimbe került, hogy ha sor és flöss húzót floppolok 90%-ba semmi nem jön be!!

jabyga
Válasz atisz kommentjére
2011. nov. 3. 22:28

Tudom, hogy effektíve csak egy 60-40, de az ilyen normális szerintetek?

weaktight | Hand | AKs - $0.02/$0.05 No Limit Holdem

JuhaAasz
Válasz jabyga kommentjére
2011. nov. 3. 23:07

Tudom, hogy effektíve csak egy 60-40, de az ilyen normális szerintetek?

weaktight | Hand | AKs - $0.02/$0.05 No Limit Holdem

abszolút normális

jabyga
2011. nov. 3. 23:24

abszolút normális

Mi? 4betelni akkorát, amivel komittálja magát és engem is T5s-el? Akkor én valamit nagyon nem értek.

JuhaAasz
2011. nov. 3. 23:38

Mi? 4betelni akkorát, amivel komittálja magát és engem is T5s-el? Akkor én valamit nagyon nem értek.

ami a legfontosabb, ez nl5 :D ( jól láttam :D ), másrészt meg simán dobható is lett volna, mert elvétve lesz egy ilyen "sertésfajta", minden más esetbe ezt a 4bet minraiset KK+-on kívűl semmi mással nem fogják meglépni :D kivéve egy másik "sertésfajta"... (persze te játszottad, te tudod az illetőről az infókat :) )

legalábbis én ps nl5ön így láttam a dolgokat.

jabyga
2011. nov. 4. 0:10

ami a legfontosabb, ez nl5 :D ( jól láttam :D ), másrészt meg simán dobható is lett volna, mert elvétve lesz egy ilyen "sertésfajta", minden más esetbe ezt a 4bet minraiset KK+-on kívűl semmi mással nem fogják meglépni :D kivéve egy másik "sertésfajta"... (persze te játszottad, te tudod az illetőről az infókat :) )

legalábbis én ps nl5ön így láttam a dolgokat.

Ugyan ezt megcsinálta előtte már KT-vel a másik asztalon, meg egy másik fish KJ-vel. Van jópár ilyen aggromonkey.

JuhaAasz
2011. nov. 4. 0:24

Ugyan ezt megcsinálta előtte már KT-vel a másik asztalon, meg egy másik fish KJ-vel. Van jópár ilyen aggromonkey.

azért mondom te tudod hogy kikkel játszol :), csak én 99%-ban futottam bele ilyen esetekben, amikor még játszogattam :)

Élő ügyfélszolgálat