weaktight | Hand | AKo - No Limit Holdem Tournament headshotot neki bazmeg...
weaktight | Hand | AKo - No Limit Holdem Tournament headshotot neki bazmeg...
Buktál egy 70-30-at, teljesen standard. Ennyire feldühít? Én nap mint nap százával furulyázok ilyeneket.
A Scene From Troll 2 - YouTube
ja és az rng abba hagyhatna az 50k hand ota tarto töménytelen szivatast XD
nem, nem az borít ki, hogy buktam egy darab 70-30-at. Ez ma a sokadik 70-30 volt. Flipet ha nyertem 10-ből 1-et már kurva jó. Ami kiborít, hogy hetek óta nem bírok zöld ágra vergődni a játékkal. Csak a folytonos szopás megy akármelyik játékfajtát is tolom épp.. :(
nem, nem az borít ki, hogy buktam egy darab 70-30-at. Ez ma a sokadik 70-30 volt. Flipet ha nyertem 10-ből 1-et már kurva jó. Ami kiborít, hogy hetek óta nem bírok zöld ágra vergődni a játékkal. Csak a folytonos szopás megy akármelyik játékfajtát is tolom épp.. :(
Nagyon jól tudom, hogy miről beszélsz, sajnos velem is ez megy hosszú hónapok óta. Akármit csinálok teljesen esélytelen, mert a végjátékban mindig szétlőnek. Ha ez önmagában még nem lenne idegőrlő, ehhez még hozzá jön az is hogy egyes emberek állandóan az alázatproblémát és az alázathiányt emlegetik. Akik nyerik a tourokat, azok általában nyerik a flippeket, kulcsflippeket, ha kell mákolnak, mi nem nagyon, így valószínűleg mi nem vagyunk kellő alázattal felvértezve. De azért én még mindig remélem hogy a közeljövőben ez változni fog és lesz elegendő alázat skillem a játékhoz. GL!
Latod, ez a hsz-ed is bizonyitja, h komolytalan vagy.Alazatot nem lehet kapni/kierdemelni.A profik nem csak azert nyernek folyamatosan tourokat/jatszanak magasabb teten, mert tobb skilljuk van(nyilvan tobb van), de fejben jobban ott vannak.
Patience son, patience.Tobb alazat.Remelem majd egyszer megerted.Mondjuk egy bizonyos poker-intelligencia szukseges hozza tudom.Meg nagyban fugg az ember szemelyisegetol,celtudatossagatol+mennyire van ott fejben.