nem, nem az borít ki, hogy buktam egy darab 70-30-at. Ez ma a sokadik 70-30 volt. Flipet ha nyertem 10-ből 1-et már kurva jó. Ami kiborít, hogy hetek óta nem bírok zöld ágra vergődni a játékkal. Csak a folytonos szopás megy akármelyik játékfajtát is tolom épp.. :(
tegnap leültem HU-ozni egy atom fish-el. Áttoltam neki ~12BI-t.
Én voltam a fish biztos, bár nem volt olyan leosztás hogy amikor bekerült én húzzam ki a kasszát. :S
!!!!!!!%@]/=(+"ð>
Próbáltatok már órát felvenni a tetves telibekúrt ETR-en???? PTE = fckin joke...
Kb 13 kurzus kéne, hogy el tudjam végezni ezt a kurva szakot, erre a minor szakomnál (félévente 5 kurzust kell meghirdetniük) sikerült egymásra szervezni 2 órát...wtf??? Ennyire nehéz 5 kurzust úgy elrendezni, hogy ne fedjék egymást?
Ráadásul mindenki Hétfőn 10:00-15:00 között hirdet meg órákat, így jelenleg 3 órám fedi egymást....
Az egyik kurzusból, amire félévente lenne kb 70-100 jelentkező, 1, egy, azaz EGY darab, 15 fős létszámkorlűátú órát tudtak meghirdetni.
Ja, nézném még milyen órák kellenek, hogy végre végezzek. Meg van adva, hogy XXXX03-as kóddal kezdődő órából 4 kreditet kell teljesíteni, ami ki is van pipálva...ehhez képest egy másik helyen meg az van a tantervemben, hogy még meg kell csinálnom belőle x kreditet...uhhh
A torta tetjén lévő habon lévő cseresznyén elhelyezkedő i formájú gyertyán lévő pont pedig az, hogy gondoltak egyet, és viccből átvariálták két alapozó képzés kódját, így majd rohangálhatok, meg szophatom a bürokrácia faszát, hogy a teljesen rendben meglévő kurzusaimat is ismerjék már el...
crazymonkeytilt+fuuniversity
Ehhez képest néhány swing álomnak minősül...aki jót akar ne menjen a magyar felsőoktatásba
Kedves PS rng .Remélem eljut hozzád eme irás (sirás).Arra szeretnélek kérni ,csak 1 kicsit szopasd az idiótákat is ne csak engem.Kezdem unni ,hogy hajnali 2-3 körül kiesek 6-7 óra játék után mert valami gyökér állat (+te) úgy gondolja ,hogy vicces bepakolni 80-90 bb -t valami szarral .Nálam persze AA -KK .És te mosolyogva ledobod neki az 1-2 outot.Légyszi csak 1 -2 hétig legyek a a fasz jó oldalán ,igérem nem cash outolok ki .Remélem megértesz és köszönöm ha változtatsz ,ha nem AKKOR VERD TELIBE A JÓ K.... ANYÁDAT.
Ámen!!!
Hónap elején már éreztem hogy nem lesz egyszerű nyernem a strarson...42 BI -nel sikerült EV alatt végezni.Kerestem csalós elméletes topikot is de nem találtam.Lehet nyitnom kellene egyet.
Kerestem csalós elméletes topikot is de nem találtam.Lehet nyitnom kellene egyet.
incredible eza Ps felhíborító am itt van letotolok 40 sng-t és 1 itm nincs olyanok miatt, hogy Ft bubble AK vs AK és kiesek LOL, asztán AA vs AQ flop 3k4 turn 2 river 5 egy db flippet nemad meg sőt ilyen 60-40 ekről ne is beszéljünk :( :@:@
incredible eza Ps felhíborító am itt van letotolok 40 sng-t és 1 itm nincs olyanok miatt, hogy Ft bubble AK vs AK és kiesek LOL, asztán AA vs AQ flop 3k4 turn 2 river 5 egy db flippet nemad meg sőt ilyen 60-40 ekről ne is beszéljünk :( :@:@
Holnap mehetek visszacserélni a monitoromat .Megkérdeztem jó ez pokira? persze ,persze.A faszt. Én hiába szagolgatom nem "érzem" mikor kell random szarokkal berakni 30-40 bb-t.