atisz
Válasz ferkocse kommentjére
2012. márc. 15. 20:37

Most mondjátok meg....Elkezdtem az esti session-t, 10 perc alatt 4x kiestem ilyenekkel, hogy KK vs A10 flopon all in riverre flösse lesz. Kétszer floppoltam full houset, mindkétszer lemákoltak riveren nagyobb fullal, Q high flop nálam AQ ellenfélnél JJ flopon all in, river J.
És miközben írtam buktam mégegy preflop all int QQ vs K9 flop Kx9. És egy KK vs AA.
Elvagyok átkozva.

A ****** életbe, hogy milyen szerencsétlen vagyok!!! Még a végén is vagy 6-ot elbuktam sorozatban, abból 4x megint lemákoltak.

durum11
Válasz atisz kommentjére
2012. márc. 16. 19:53

Nagyon haragszom, magamra, nagy sztekkem volt siman odaerhettem volna FTre de beraktam kicsi flossel nagyobb ellen, es low lap se jott.
Hogy lehetek ekkora fiss?

soso78
Válasz durum11 kommentjére
2012. márc. 17. 19:02

na most szakadat el a cérna a mai napra. ezek honnan szerzik a callolo rangeket???

No Limit Holdem Tournament
PokerStars
9 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
$1.00+$0.25+$0.10

Stacks:
UTG jocapresas (5,945)
UTG+1 esitis2 (16,975)
MP1 Naxete84 (2,925)
MP2 rubio01 (5,175)
MP3 sashasuper78 (6,825)
CO vitya hchela (2,475)
BTN Bombeleecher (3,950)
SB timeve (15,750)
BB tonimcfish (6,935)

Blinds: 200/400 Ante 50

Pre-Flop: (1,050, 9 players) tonimcfish is BB :qd: :qc:
4 folds, sashasuper78 calls 400, 2 folds, timeve calls 200, tonimcfish goes all-in 6,885, sashasuper78 goes all-in 6,375, timeve folds

Flop: :6c: :jd: :3d: (14,400, 2 players, 2 all-in)

Turn: :qs: (14,400, 2 players, 2 all-in)

River: :5h: (14,400, 2 players, 2 all-in)

Final Pot: 14,400
tonimcfish shows three of a kind, Queens
:qd: :qc:
sashasuper78 shows a straight, Three to Seven
:7s: :4h:

sashasuper78 wins 14,400 (net +7,575)

tonimcfish collects 110 (net -6,825)
timeve lost 450

mátííí
Válasz cursor 10 kommentjére
2012. márc. 18. 17:47

én nem akarok sírni de megtaláltam ezt a topikot és kiírom magamból.sajnálom h így kell kifejezzem magam de basszameg az rng.minden egyes rohadt handemet lejavulják akárhogy teszembe.ha előnyből márpedig az esetek 90% így van akkor is ha coinflip akk se tudom húzni sehogyse....hihetetelen....és kb ez megy 800 játék óta....és nem tudok neki mit tenni.röhejj az egész.olyan szinten demotiváló h az valami hihetetelen.próbálom magamba keresni a hibát sőőőt midnig magamba keresem de itt nem ilyen bajok vannak szerintem.elképesztő.és szomorú.mások is látták ajátékomat és látják h mivan...egyszerűen hietetlen....:(:(

Pepe05
Válasz mátííí kommentjére
2012. márc. 24. 19:29

Na ezt most már tényleg ki kell hogy adjam magamból, mert ez már tényleg sok még nekem is. Az még csak rendben hogy folyamatosan szopat ez a kibaszott PS is a rohadt river sorokkal meg színekkel, meg hogy szinte folyamatosan bukom még a 80%-20%-akat is vagy még annál is jobbakat, meg hogy a tornákon is a folyamatos szivatása ellenére végigküzdöm magamat a több ezres mezőnyön több órán keresztül és a fizetős helyek előtt baszik ki velem úgy hogy dominálom a másik lapjait, de ezt még valahogy elviselem mert már megszoktam, viszont amit tegnap óta csinált azért igazán szájba baszhatná a jó kurva édes anyját az egész PS. Gondolom hogy másokkal is megesett már hasonló, de engem ez most kibaszottul kikészített és most azthiszem hogy egy jóideig még a pókert is hanyagolni fogom. Nem hiszem el hogy megint én voltam a fasz rossz oldalán végig, mert az hogy a Zoom-on tegnap óta folyamatosan beszopat olyan lapokkal mint AA, KK, QQ. Csak pár példa tegnap 2x buktam AA-val és 2x KK-val mert lemákolták, egy cooler szitu is volt QQ-im néztek szembe KK-val, ma pedig 4x buktam KK-val amiből 2 szintén cooler volt, és 2x meg csak simán lejavultak pedig hívtam rendesen, szintén a napi QQ cooler bukó is megvolt alacsony boardon egy KK ellenében, persze természetesen, hogy azt már ne is említsem hogy amikor szettre vadászok akkor nekem bezzed 1x sem jön le az a mocsok lap éppen úgy ahogy a sor és színhúzóknál se, de ellenem persze az esetek 90%ban leesik nekik a lap. Valószínűleg velem lehet a baj, de egyszerűen nem bírom elhinni hogy amikor olyan kezeket ad amiket preflop nem igazán lehet eldobni még a visszaemelésekre sem ha csak nem arra gondol az ember hogy biztos AA van nála akkor úgy hogy folyamatosan új ellenfelek ellen játszik az ember, és nagyon sokszor megadnak sokkal gyengébb kezekkel is, ezt nem lehet elkerülni szerintem. A szájbabaszott kurva életbe hogy a faszomnak ad ilyen lapokat és ennyit ha mindegyiket vagy lemákoltatja vagy eleve cooler szitut teremt mivel ilyeneket mint a KK ismeretlenek ellen nem hiszem hogy el lehetne dobni preflop. Köszönöm szépen a szopatást a PS-nek, de mostmár szopasson mást nekem ebből egy jó darabig elég volt. Tehet egy szivességet az egész PS!!!

Ez most jól esett!

atisz
Válasz Pepe05 kommentjére
2012. márc. 24. 22:34

Megint az őrület kerget. Nem vagyok képes nemet mondani a cash game-re. Mindig úgy kezdődik, hogy csak pár handet játszok, ha 10-20 dollár pluszban/mínuszban vagyok, kilépek. Ennek ma is az lett a vége, hogy 175 dollárt buktam, semmi nem jött össze szokás szerint. Jellemző játék, nálam A9, 9 high flop, aggresszívan bettelek pozícióból, ketten is hívják riverig, ami J, és mindakettő felmutat KJ-t...
De legalább hamar lenyugodtam, mert rögtön vissza is nyertem high stakes sng-kel. Ilyenkor hiába mondom, hogy mekkora idióta vagyok, ilyet többször nem csinálok, mégis mindig megtörténik. Pedig ma sem volt semmi okom, hogy leüljek cg-zni, nem voltam tilten, délután kényelmes játékkal 1 óra alatt nyertem 45 dollárt sng-kel.

dieffenbachia
Válasz atisz kommentjére
2012. márc. 24. 22:35
NovaTerra
Válasz dieffenbachia kommentjére
2012. márc. 24. 22:51

a ps mai is hozta a formáját

weaktight | Hand | TT - No Limit Holdem Tournament

WOW!

Lajos87
Válasz NovaTerra kommentjére
2012. márc. 26. 13:49

Mocskos rohadt csaló judás bwin!!!!!!!!!!!

Pedroo
Válasz Lajos87 kommentjére
2012. márc. 27. 13:10

Ps-en ezen a retkes 1.5 dodós 18 fős sng-ken lehet nyerni?
Olyan mint a rulet nem póker meg a nyrőgép ,tök mindegy mi van nálad mákolni kell és akkor nyersz.
Minden kibaszott lappal adnak mindent húzóra esik nekik.
Ha nekem A10 van nála A6 rivere mi esik? Hát persze ,hogy 6 os.

Van valaki aki ezt tolja és átlagba nyer?
Elárulhatná a titkot:)

AA betelolom allin nehogy bejöjön valaki mert már az AA-t itt nem lehet máshogy megjátszani és J9 adja és mi lesz neki? Hát persze hogy sora.
Ki a faszom add meg preflop Allint J9 -el kb a második leosztásban ?
És hasonló dolgok történek velem ps-n mostanában......

További szép napot és sok szerencsét:)

Élő ügyfélszolgálat