Holdenper
Válasz rockett kommentjére
2012. ápr. 15. 2:04

#lifeissucks #sometimes

Azért azt nem mondanám, csak idegesítő, hogy közel a fasza $$$, és pont előtte sikerül kipottyanni, mikor a neheze már letudva (nagyjából:) ).

Amúgy én sem vagyok jó játékos, a random soproni fish szerint (aki az aláírásodban szerepel:D) mert :Ad: :3d: -mal toltam ollét a végén:))

rockett
Válasz Holdenper kommentjére
2012. ápr. 15. 2:40

Azért azt nem mondanám, csak idegesítő, hogy közel a fasza $$$, és pont előtte sikerül kipottyanni, mikor a neheze már letudva (nagyjából:) ).

Amúgy én sem vagyok jó játékos, a random soproni fish szerint (aki az aláírásodban szerepel:D) mert :Ad: :3d: -mal toltam ollét a végén:))

nekem most nem a pókerben van bajom (kopp-kopp)->twitter...
am :As::3s: volt de nem sokat számít :) sztem meg jó játékos vagy (magamról is hiszem, hogy az vagyok), nem olyan véleménye érdekel aki 2bb-re fogyatkozva bírja csak betolni a stackjét, csak az eredményeink számítanak amit elértünk. A számok meg nem hazudnak

Holdenper
2012. ápr. 15. 3:50

nekem most nem a pókerben van bajom (kopp-kopp)->twitter...
am :As::3s: volt de nem sokat számít :) sztem meg jó játékos vagy (magamról is hiszem, hogy az vagyok), nem olyan véleménye érdekel aki 2bb-re fogyatkozva bírja csak betolni a stackjét, csak az eredményeink számítanak amit elértünk. A számok meg nem hazudnak

Jahh, láttam facen:( Remélem az rng azon a területen is jobban fogja adni...ha addig nem is, de majd fishingen olyan +EV-s moveokat lépünk meg, hogy akkora upswingünk lesz a csajoknál, hogy nem győzzük elűzni őket:D

rockett
2012. ápr. 15. 10:44

Jahh, láttam facen:( Remélem az rng azon a területen is jobban fogja adni...ha addig nem is, de majd fishingen olyan +EV-s moveokat lépünk meg, hogy akkora upswingünk lesz a csajoknál, hogy nem győzzük elűzni őket:D

úgy legyen :)

Holdenper
2012. ápr. 15. 21:37

sergwerujhszn qwert5w34ertge54rzh5se3taw4qw3srth vyerwkurvaPS

update: ja, és az is annyira jó, hogy azok a versenyek, amelyiken még valamennyire jól állok, vagy bent vagyok (miközben írtam ezt ki is szedtek egyről, mert QTo az easy limp-calloló lap 20bb push ellen), azok kb a legkisebb prizepoollal rendelkezők...fmlfmflfmflfmfl

Maxxxika
2012. ápr. 15. 22:21

Itt én is feladtam a vasárnapi sessiont, még idegbaj előtt
Image

Holdenper
Válasz Maxxxika kommentjére
2012. ápr. 15. 23:46

Na ennyi volt...fasz rng nem gyengén szopatott...ennyi 70-30-at sem buktam még szerintem...tetves mtt-k...

atisz
2012. ápr. 16. 18:55

Őrület, hogy hogy tudok ennyit szívni. Előbb kezdődött egy sng, első 5 handből 2x jött KK. Elsővel a stackem felét buktam, mert a köcsög limper addig hívja a nagy betjeimet J9-cel, amíg riverre lejön neki a két pár.
Második KK, szintén limpel a köcsög, hívja az 5x 3betet, flopon overbet all in megyek és hívja A4 high-al, természetesen kiejt egylapos runner flössel...

edit: Ezek után is olyan jó lapok jöttek, hogy már szégyelltem megjátszani, mégis sikerült negatívot produkálnom a végére.

Slynzor
Válasz atisz kommentjére
2012. ápr. 24. 2:29

Akárhogy nézem, 28$ ABI mellett több, mint 70 BI-al vagyok EV alatt. Egész jó heti termés.

BT86
Válasz Slynzor kommentjére
2012. ápr. 24. 10:27

Akárhogy nézem, 28$ ABI mellett több, mint 70 BI-al vagyok EV alatt. Egész jó heti termés.

OMG!
Amúgy milyen grafikon az, ahol mínuszba is lehet menni a versenyek számával? :)

Élő ügyfélszolgálat